woensdag 10 december 2014

Disneyland Parijs Stuntverkoop (ook nog tijdens X-Mas)

Gorsh! Dit was mijn laatste bezoek aan Disney tijdens X-Mas
Het is weer zover, momenteel boek je via de Disneyland Resort Paris website verblijven met een korting van maar liefst 50%. En er zijn nog een aantal data beschikbaar in de kerstvakantie. Tot en met 7 Januari is het kerstfeest in Disney en het park is dan nog magischer dan anders. Ik ben al tijdens diverse seizoenen en evenementen naar het park geweest maar kerst is wel iets heel speciaals.


Het is inmiddels al bijna twee jaar geleden dat ik Disneyland Resort Paris tijdens kerst bezocht maar ik kan me de reis nog goed herinneren. Mijn zusje en ik sliepen in mijn favoriete Disney hotel, het Newport Bay Club hotel dat helemaal in New England stijl is uitgevoerd. 


De bedden zijn heerlijk, de stijl van het hotel is helemaal mijn ding en het ontbijtbuffet is prima (croissaints, chocoladebroodjes, sinaasappelsap en een cappuccino, meer hoeft het van mij niet te zijn maar er zijn ook harde broodjes, yoghurtjes en danoontjes en allerlei vleeswaren en kazen).


De parken en Disney Village zijn natuurlijk ook helemaal in kerstige sferen gehuld, ik haat het dat het s'avonds steeds vroeger donker is maar in het donker is Disneyland Resort Paris tijdens het kerstseizoen op zijn mooist.

Uiteraard valt er ook veel moois te shoppen, mijn favorieten zijn toch echt de luxere veramelobjecten zoals deze kleine beeldjes met Swarovski kristallen of de grotere figurines. Wat je smaak ook is, Disneyland Paris is volgens mij voor iedereen een feestje en nu boek je tot 16 December je verblijf met die megakorting tot wel 50%.
2 opmerkingen:

  1. Ben ook een jaar rond de kerst in Disney geweest. De prachtige ballen die ik toen gekocht heb sieren nog steeds mijn boom.

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)