dinsdag 9 december 2014

Remington your style Styler kit

Remington your style Styler kit 
Sinds het ontdekken van de Remington Pro Volume styler ben ik er min of meer stellig van overtuigd dat ik geen beter Remington product kan vinden, maar de nieuwsgierigheid wint het van mijn bezwaren dus probeerde ik de Remington Your Style stylingkit uit.

Het eerste voordeel ten aanzien van de Pro Volume styler zijn de diverse opzetstukken die bij de Your Style geleverd worden. De Pro Volume is vooral een handige manier om je haar het volume en slag te geven die anders enkel door de geoefende handen van haarstylist gecreëerd kunnen worden, de Your Style styler kan veel meer. De 38mm borstel laat de warmte door en hiermee creëer je zelf ook een gladde coupe vol volume (ik als krullebol gebruik wel de Wet2straight stijltang voor de eigenwijze sterk gekrulde stukjes). Daarnaast kan je ook kiezen voor kleine veerkrachtige krullen of mooie speelse krullen met de twee andere opzetstukken.


Om praktische redenen is deze styling kit dus super en zeker als je reislustig bent, je hebt altijd 3 stylingtools bij de hand maar dan in één apparaat. De styler is geschikt voor voltages van 100 tot 240 volt dus hij kan overal mee naartoe.

Een fijne bonus was het mooie opbergtasje én de speciale handschoen, als je net als ik je haar wel eens met een stijl of krultang stijlt zal je vast en zeker je vingers wel eens verbrand hebben, deze handschoen zal je hiertegen beschermen, briljant!

De styler heeft 3 temperatuurstanden, warmt op binnen 30 seconden en gaat automatisch uit als veiligheidsvoorziening.


Ik heb aan de ene kant de krultang gebruikt (foto hierboven) en aan de andere kant het opzetstuk voor de kleine krullen (foto hieronder), de krultang vond ik handig in gebruik en er verschenen snel mooie golvende krullen. Het andere opzetstuk vond ik lastiger te hanteren, je moet je haar lok voor lok om de kegelvormige vorm draaien om zo mooie spiraalkrullen te creëeren maar dat vond ik nog knap lastig. Helemaal als je de lokken achterop je hoofd moet doen is dat volgens mij niet zo handig...Ik kan kort zijn, ik zal dat opzetstuk niet meer gebruiken.

De krultang daarentegen was wel een topper, ik heb het ook bij mijn stiefdochter van 13 getest (heel dik maar stijl haar wat eigenlijk zo goed als niet in de krul te krijgen is) en na een tijdje had zij toch een hele mooie bos krullen die toch een paar uur goed gezeten hebben. Meestal storten ze bij die arme meid al na een kwartier in maar nu had ze toch een tijdje krullen. Bij mij bleven ze heel erg goed zitten maar mijn haar is vrij gehoorzaam (not like me). De ronde borstel was wel oké, ik ben en blijf gewoon fan van de Keratin therapy Pro Volume, kan er niks aan doen.

Leuk is trouwens dat er ook nog andere formaten opzetstukken verkrijgbaar zijn (ik spotte ze onlangs in de online shop van Douglas) dus je kan een beetje spelen met het formaat van de krullen.

Mijn eindoordeel? Ik wou altijd al een krultang proberen en in dat opzicht is dit wel een veelzijdig product, omdat je meerdere formaten kan plaatsen op de basis hoef je niet meerdere krultangen in huis te hebben. De opzetborstel en kegelvormige krultang zijn niet mijn cup of tea maar ik heb het tenminste geprobeerd. Weet nu al dat ik regelmatig krullen in het haar van stiefdochter zal moeten zetten maar dat doe ik met liefde en plezier want ik ben al heel blij dat dat zo goed lukt met de Remington your Style styler kit. een unicum!


Follow on Bloglovin

1 opmerking:

  1. Wat een leuke kit, de meerdere opzetstukken zijn inderdaad erg handig.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)