zondag 9 november 2014

Trind Caring colors herfstcollectie deel 1

Trind Caring colors herfstcollectie deel 1
Trind lakken zijn heel erg fijn in gebruik, de lakken vloeien mooi uit over het nageloppervlak en drogen vlot zodat je lekker door kunt werken. De flacons zijn mooi vormgegeve en de slanke dop met plat uiteinde zorgt ervoor dat je echt superfijn kunt lakken. Ook deze herfst/winter is er weer een mooie nieuwe collectie verkrijgbaar, dit zijn alvast drie lakken uit die mooie collectie.

CC 207 Luscious Lavender is een mooie metallic lak in een zachte lila tint, heel erg mooi want dit type kleuren is enorm makkelijk te combineren.

CC 207 Luscious Lavender
Trind CC 207 Luscious Lavender
CC206 Mighty Macaron is een lieflijk warmroze crèmelak, deze roze tint is zowel speels als ontdeugend, laten we het op koket met een knipoog houden.

CC206 Mighty Macaron
Trind CC206 Mighty Macaron
CC 204 Earl Grey is een waanzinnig mooie grijze tint met een vleugje blauw. Ik heb onlangs mijn woonkamer in grijstinten geschilderd en deze kleur komt redelijk overeen met mijn muren, deze kleur is tijdloos, klassiek en toch bijzonder.

CC 204 Earl Grey
Trind CC 204 Earl Grey
Trind is verkrijgbaar bij drogisterij, parfumerie, nagelstudio en schoonheidssalons, check de verkooppunten op de Trind website. Binnenkort laat ik je de andere drie kleurtjes zien, wordt vervolgd....


Follow on Bloglovin

3 opmerkingen:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)