maandag 24 november 2014

Mavala Fantasy colors deel 1

Mavala Fantasy colors  deel 1
Mijn favoriete minilakjes zijn weer in 6 nieuwe tinten verkrijgbaar en vandaag wil ik je de eerste drie laten zien. Op onderstaande foto's zie je twee laagjes van elke lak zonder topcoat. De foto's zijn in het herfstzonnetje genomen.


Velvet Prune is een mooie klassieke wijntint, erg mooi te combineren met de donkere lipsticks die nu zo trendy zijn.


Nou vooruit, ook eentje van Velvet Prune in de schaduw.


Caftan Blue is een bijzondere blauwe kleur vol prachtige glinsterende deeltjes, wat een beauty! Duchess Rose is absoluut mijn favoriet, hoewel er talloze zachtroze lakken bestaan is dit echt een topper. Duchess rose is een zachtroze lak met een vleugje vintage, deze kleur oogt heel erg chic en is momenteel mijn favoriet, ik ga zeker een backup halen, misschien wel twee. Mavala lakjes zijn verkrijgbaar voor €4,99 en bevatten 5ml lak. In verhouding even duur dus als veel professiole fullsize lakken maar deze mini's hebben een groot voordeel. De lak in een fullsize flesje dat vaak is opengeweest wordt langzamerhand dikker, het miniflesje gaat misschien wel minder lang mee dan een veel grotere fles maar als deze op is pak je een verse en heb je weer perfect vloeibare lak. 

Daarom houd ik zo van Mavala lakjes. Ook omdat ze zo fijn in gebruik zijn en van die fijne nieuwe kleurtjes lanceren uiteraard.

2 opmerkingen:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)