vrijdag 21 november 2014

Chloé Love Story

Chloé Love Story 
Chloé lanceerde onlangs het nieuwe parfum Love Story en bij de typische Chloé geur hoort een prachtig verhaal.

Een nacht in parijs. sprankelende lichtjes en muziek. een menigte. en zij.


De heldin uit het verhaal is de prachtige Clémence Poésy, tijdens een rooftop party in Parijs ontmoet zij hem, hun blikken kruisen elkaar en hij is gefascineerd door haar natuurlijke elegantie, allure, vrijheid en gratie. Ze fluisteren zachte woorden en hij neemt haar bij de hand, samen lachen zij en veroveren ze de nacht. Als hij denkt dat ze de zijne is is ze verdwenen want boven alles is ze vrij. Haar geur hangt nog in de lucht, zal ze terugkeren?


Chloé Love Story is een frisse maar romantisch bloemige geur, kenmerkend Chloé, als je fan bent van de eerdere Chloé geuren dan zal Love Story je ook zeker niet teleurstellen. De compositie bestaat onder andere uit neroli, oranjebloesem, de bloesem die ik het best kan omschrijven als de onschuldige verleidster,jasmijn, stephanotis (de bloem van geluk), ceder en muskus.


De neroli en oranjebloesem zijn duidelijk aanwezig in deze geur (love!) en hoewel ik de geur zou omschrijven als vrij delicaat en fris heeft de geur ook een zachte warme touch. Sommige wat zachtere frisse bloemengeuren zijn naar mijn bescheiden mening meer zomers maar Love Story kan het hele jaar door gedragen worden.

Het is een hele mooie delicate geur met een duidelijk waarneembare Chloé vibe. De geur geeft mij een instant lentegevoel en een gevoel van een prille verliefdheid, de bijbehorende campagne onderstreept dat gevoel alleen maar. Ook de vintage ogende flacon is weer een juweeltje op zich, typisch Chloé en een sieraad voor op de toilettafel.


De geurlijn is lekker compleet dus je kan jezelf bijna van top tot teen (wat een idee, een heerlijke Love Story shampoo en conditioner zou ik ook geen straf vinden) met de subtiele geurnoten van dit romantische parfum parfumeren. Love Story is verkrijgbaar in een eau de parfum 30,50 en 75ml, een geparfumeerde shower gel, body lotion en deodorant.


Nieuwsierig naar de Love Story van Chloé? Ga de geur zeker eens proberen bij de parfumerie, hier alvast een voorproefje, ik vind dit een prachtige parfumcommercial, zo horen ze te zijn. Je t'aime Chloé!


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)