woensdag 5 november 2014

Dolce & Gabbana Voluptuous lipstick Monica collection

Dolce & Gabbana Voluptuous lipstick Monica collection 
Monica Belucci tekende op haar 18e een contract bij Elite models in Milaan en inmiddels heeft de 50 jarige schoonheid al heel wat films en modellenwerk op haar naam staan. Ze sierde al talloze advertetiepagina's in de glossy tijdschriften waarvan vele voor de lipsticks van Dior vanwege haar prachtige mond. 

Dolce & Gabbana pakte het heel anders aan, Monica siert niet alleen de campagnes voor de make-up van dit Italiaanse designerduo maar ze hebben zelfs een collectie lipsticks naar haar vernoemd.


De Monica voluptuous lipstick is geïnspireerd op de muze van het creatieve duo, haar zelfvertrouwen, vrouwelijke rondingen en sensualiteit waren het uitgangspunt voor deze collectie lipsticks met een formule die de lippen voorziet van glans en kleur. 


De lipsticks zorgen voor een intense kleur en hebben toch een romige, prettig draagbare textuur. De dekkende lipsticks zorgen voor voller ogende lippen terwijl hydraterende bestanddelen de lippen zacht en soepel houden.


De lipstick is verkrijgbaar in 9 tinten die variëren van van neutraal en chic tot uitdagend. Ik speelde op safe en koos mijn favoriete tinten. Natural Monica is een prachtige nude en Only Monica een sprekende koraaltint.


De textuur van de lipsticks is heel erg vol en romig en ze zijn voorzien van een subtiel poederachtige geur. Groot pluspunt is dat ze mijn lippen niet uitdrogen en enorm dekkend zijn, zelfs de lichte nudetint beschikt over een hele mooie dekking. Ik ben weg van de romige textuur van deze lipsticks en de prachtige glans. Misschien ga ik overstag en bestel ik nog wel een van de wat meer uitdagende tinten. Doen?


Voor de liefhebbers van lipsticks en Monica Belucci is onderstaand filmpje wel de moeite waard, wat een sensuele prachtige vrouw is het toch. Deze lipsticks en meer Dolce & Gabbana make-up shop je bij bol.com (ja echt waar!) dus je krijgt ze snel en gratis thuisgeleverd in Nederland en België.Dit filmpje draait dan wel om de Classic cream lipstick maar hier wordt wel duidelijk waarom ze een eigen collectie heeft gekregen, she is gorgeous! En ze legt meteen even uit wat het inhoudt om een echte Dolce & Gabbana vrouw te zijn. Watch and learn.Follow on Bloglovin