dinsdag 4 november 2014

Op=op

Empty...
De afgelopen weken is er weer een en ander opgemaakt, hier een overzichtje van de producten die ik spijtig genoeg heb opgemaakt, want deze producten vond ik enorm fijn in gebruik.

Mavala nagellakremover
Niet alleen de nagellakjes zijn bij mij favoriet, ook de remover van Mavala is snel, efficiënt en doeltreffend en is lief voor je nagels en nagelriemen.

Biosilk Hydrating therapy shampoo
Een shampoo die geen uitdrogende en irriterende sulfaten bevat maar bestanddelen die je haar soepel en glanzend maken, ik kan zelfs probleemloos de conditioner overslaan. Ik ben erg onder de indruk van deze Biosilk shampoo. Ik ben nu nog bezig met de shampoo uit de zonnelijn en daarna ga ik de volume shampoo eens testen. Wat is Biosilk een heerlijk merk.

Redken color extend sun waterwear
Een zomerfavoriet die ik ook in het najaar graag gebruik voor verzorging en beschermig, deze waterbestendige leave in verzorging beschermt tegen UV straling, verzorgt het haar en zorgt ervoor dat vocht niet zo gemakkelijk in het haar dringt waardoor bijvoorbeeld een pas gehöhnde coupe beter blijft zitten of volijke krullen niet snel gaan pluizen door een hoge luchtvochtigheid.

Collistar Smoothing foot scrub
Mijn voeten zijn wel een geval apart wat verzorging betreft, mijn voeten zitten doorgaans vol kloven en ruwe plekken, door deze scrub regelmatig te gebruiken hield ik mijn voeten nog toonbaar. De dop bevat een handig stuk puimsteen om de ruwe plekken flink aan te pakken.

Pure Altitude Extreme SOS Repair
Eigenlijk een product dat je altijd bij de hand zou moeten hebben, wondjes, droge lippen of schrale plekken worden direct verzacht door deze intens voedende balsem. De geur kruidige is opwekkend en onderstreept de natuurlijke werking van dit product. Deze balsem is voor een droge huid wat een kuidenbonbon voor een zere keel is, een ware redder in nood.


Environ AVST 1
Tja daar ben ik weer met de Environ AVST, ik ben echt zo weg van deze huidverzorging dat ik het wel van de daken kan schreeuwen. De vitamine A gaat huidveroudering tegen, herstelt een door de zon beschadigde huid en antioxitanten helpen ook in de strijd tegen veroudering. Een superproduct voor alle huidleeftijden.

Environ RAD spray spf 25
Mijn huid wil nog al eens vervelend reageren op zonbescherming, jeukende rode bultjes vormen zich als mijn huid het niet eens is met een bepaald product. De Environ RAD spray is luchtig van textuur, smeert fijn uit en zorgde niet voor bultjes maar voor een prachtig zongebruinde huid.

Deoleen deodorant roller
Al zolang ik mij kan herinneren mijn favoriete deo, geurloos en doeltreffend, meer moet het niet zijn.

Vichy Anti transpirant 48h
Toen deze deo op mijn bureau belandde voelde ik mij toch wat schuldig naar de deoleen toe maar ben hem toch gaan testen, deze Vichy heeft een zacht parfum, vertraagd de haargroei onder de oksel (vond ik serieus een feit) en is ook erg doeltreffend tegen zweetluchtjes. Ook op hele warme stressvolle dagen. Dus als je geen bezwaar hebt tegen een geurtje is dit ook een aanrader.

Weleda Rosa Mosqueta gezichtsolie parels
Ik ben dol op de geur van rozen en deze pareltjes van Weleda bevatten een heerlijk naar rozen geurende olie die de droge, gevoelige huid vertroetelen. Ik breng ze graag aan voor het slapen gaan omdat de rozengeur zo lekker ontspannend werkt.

Dit waren weer een aantal productjes die onlangs in de vuilcontainer verdwenen (uiteraard netjes op type afval gesorteerd, mijn plastic flacons gaan altijd netjes in de PMD of plastic container).


Follow on Bloglovin

1 opmerking:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)