woensdag 15 oktober 2014

Shiseido Luminizing Satin eye color trio Static BL215

Shiseido Luminizing Satin eye color trio Static BL215
De make-up van Shiseido is van uitzonderlijke kwaliteit en dit nieuwe oogschaduw palette is daar wederom het bewijs van. Ik had al twee mooie oogschaduw palettes in mijn bezit en deze nieuwkomer zal ik minstens zo vaak gebruiken als die twee.

De Shiseido oogschaduws beschikken over de perfecte 3-eenheid wat oogschaduws betreft: pigmentatie, textuur en dekking. De oogschaduws geven veel kleur af, de dekking is heel erg goed en de textuur van het poeder is romig en bijna als een crème die zich goed laat verdelen en zich toch ook goed aan de huid hecht. Daarnaast bevatten deze oogschaduws vochtregulerende bestanddelen om de tere huid van de ogen te verzorgen.


Dit nieuwe palette bestaat uit drie iriserende tinten die solo erg mooi zijn maar echt knallen als je ze aanbrengt over een donkere ondergrond, voor onderstaande foto heb ik ze over een zwart en donkergrijs oogpotlood aangebracht. Je kan dus heel goed een funky smokey eye creëren met deze tintjes, breng een donker oogpotlood aan rond de oogcontour, vervaag dit en breng één (of twee) van deze tinten aan over het oogpotlood voor een heel mooi effect.

Ik draag deze kleurtjes graag als kleurig accent in de binnenste ooghoek, ik breng een neutrale oogschaduw (of poeder) aan over het gehele ooglid zodat het mooi mat en egaal van kleur is waarna ik één van deze tinten aanbreng op de binnenste ooghoek en deze naar het midden van mijn oog toe vervaag. Beetje bruine mascara en de subtiele look is klaar.


De GD804 Opera GR 305 Jungle en GY 901 Snow Shadow staan nog op mijn verlanglijstje. Deze eyeshadows zijn verkrijgbaar bij parfumeriezaken en Shiseido schoonheidsinstituten.

Shiseido Luminizing Satin eye color trio Static BL215
Shiseido Luminizing Satin eye color trio BE 213 Nude
Shiseido Luminizing Satin eye color trio GR 412 Lido
Follow on Bloglovin