vrijdag 3 oktober 2014

Pupa Viva carioca

Pupa Viva carioca 
Hoewel het nog niet echt koud is is er van zomer geen sprake meer, het is echt herfstig maar toch wil ik je op de valreep nog een leuke zomercollectie laten zien. Viva Carioca is geïnspireerd door het kleurrijke Brazilië. Denk tropisch fruit, cocktails en tropische standen en Pupa heeft dat gevoel vertaald naar 5 make-up producten.  


De Viva Carioca collectie bestaat uit vier verschillende Vamp! Duo eyeshadow duo's, vier nieuwe tinten Long lasting eyeliner, drie Chubby gloss lipgloss potloden (lipgloss en balm ineen, niet afgebeeld), twee tinten Viva Carioca Like a Doll Luminys blush en vier nagellakduo's Lasting color gel duo.


Het Vamp! oogschaduwduo Tropical teal bestaat uit een donkergroene en helderroze tint, niet direct twee kleurtjes die ik in één look zou verwerken maar wel twee kleurtjes die het afzonderlijk wel heel goed doen. De pigmentatie en structuur van de Vamp! oogschaduw is heel erg goed dus deze titnen ga ik (met of zonder elkaar) vaak gebruiken.


De Viva Carioca Long Lasting eyeliner in Electric purple is een warme paarse tint met metallic glinstering, paars staat mooi bij alle kleuren ogen en zorgt voor een mooi kleuraccent op de ogen. Met de fijne punt trek je gemakkelijk een strak vloeiend lijntje op je bovenste ooglid.


Het Truly Tropical Lasting color gel duo bestaat uit een koele bronstint en een warm oranje tint. De Pupa nagellakjes zijn zo onwijs goed dat ze eigenlijk geen verdere uitleg nodig hebben dus houd ik het bij de essentie: pigmentatie: top! penseeltje: top! droogtijd en verdeelbaarheid van de lak: top!

Deze collectie is misschien nog verkrijgbaar bij je Pupa verkooppunt. Het de nieuwe look is inmiddels ook al verkrijgbaar dus dat is dan met een beetje geluk twee collecties in één klap bewonderen ;-)Follow on Bloglovin

4 opmerkingen:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)