zaterdag 18 oktober 2014

Environ AVST

Environ AVST
Het AVST gamma van Environ is sinds enkele maanden pas door mij ontdekt maar ik denk dat de witte verpakkingen met oranje ring niet snel uit mijn badkamer zullen verdwijnen want deze huidverzorging is iets heel erg bijzonders.

Het AVST huidverzorgingssysteem van Environ werkt eigenlijk heel simpel, er is een reiniging en een verzorging op basis van vitamine A en een speciaal antioxidantencomplet van vitaminen en plantenextracten. Je begint bij de laagste dosering, die zit in de gel en de AVST 1, daarna mag je telkens een stapje hoger totdat je bij de 5 uitkomt, de moisturizer met de hoogste concentratie werkstoffen. Omdat Vitamine A vrij actief is mag je nooit meteen met de 5 beginnen maar bouw je het langzaam op.

Wat is er dan zo bijzonder aan vitamine A? Vitamine A zorgt ervoor dat er nieuwe cellen gemaakt worden die de oude bovenste laag kunnen vervangen. Elke maand krijg je eigenlijk een compleet nieuw bovenlaagje, Vitamine A zorgt ervoor dat dit proces soepel en efficiënt verloopt. De huid wordt dunner door oorzaken als een tekort van Vitamine A, beschadiging door de zon, de overgang, veroudering of gebruik van cortisone. AVST zorgt voor een flinke dosis vitamine A en antioxianten die er samen voor zorgen dat je huid optimaal gevoed is en optimaal blijft functioneren.

Bijzonder is trouwens dat het AVST gamma niet leeftijdsgebonden is, tieners mogen de AVST al gebruiken, ik kan me zo voorstellen dat vooral de gel ook heel erg fijn is voor de onrustige puberhuid.


Enige tijd terug ben ik al begonnen met de AVST 1 een luchtige emulsie die snel intrekt en toch voor een comfortabel gevoel zorgt. De kenners zullen de geur van de vitamine A zeker kunnen waarnemen in deze emulsie maar dat is niet storend.

Afgelopen zomer heb ik de gel gebruikt, op warme dagen transpireer ik snel in mijn gezicht bij een te vol product en door de frisse gel heb ik daar geen last van (al valt het met de AVST1 ook enorm mee). Toen ik begon met het AVST gamma merkte ik al vrij snel verschil, minder pukkeltjes, minder gevoelige rode plekjes en een egaler ogende huid. Nu zoveel weken later ben ik al bijna toe aan de AVST 2 en ik ben erg benieuwd wat dat gaat brengen. Wordt vervolgd.....

 
Nu kan ik mij voorstellen dat je al denkt, tja wat kost dat wel niet? Welnu, dat valt dus enorm mee. Als je begint met de AVST 1 of gel betaal je voor een pompflacon van 50ml €44 en voor dat geld zal je in de parfumeriezaak geen kwalitatief vergelijkbaar product kunnen vinden. Als je al een tijdje zoekende bent en het eigenlijk niet echt helemaal kan vinden qua skincare dan zou ik zeker eens gaan informeren bij een Environ instituut. 

Het AVST verzorgingssysteem is verkrijgbaar bij Environ schoonheidssalons in Nederland en België


Follow on Bloglovin

2 opmerkingen:

  1. I need my pure skin again..plzz assist.

    My homepage - topical acne medication during pregnancy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ENVIRON = SUPER = verkrijgbaar bij Zenclusive <3

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)