zondag 19 oktober 2014

Jane Iredale City Nights autumn collection

Jane Iredale City Nights autumn collection 
Als de dagen korter worden krijgt alles een verfijnder tintje, zachte warme kleding in luxe stoffen, mooie make-up, een weelderig parfum en gezellige avondjes uit. Een avond uit in het bruisende New York City vormde het uitgangspunt voor deze herfst make-up look van Jane Iredale.

De collectie bestaat uit 5 producten waarmee je een prachtige look creƫrt maar ook afzonderlijk zijn ze fijne aanvullingen op elke make-up collectie.


Het Celebrate Limited edition eye shadow trio palette van Jane Iredale bestaat uit drie mooie tinten oogschaduw die zijn uitgevoerd in de fijne minerale make-up formule van Jane Iredale. De basiskleur mist is een wit met een vleugje iriserend roze, Toast is een glinsterende carameltint en Port is een verassende rode tint die doet denken aan een glas rode wijn of heerlijke stroperige port.

Vanuit kantoor direct door naar een dinertje? Vul je oogmake-up aan met een geraffineerd lijntje boven het bovenste ooglid om je make-up direct van een extra dosis glamour te voorzien. De Jelly Jar eyeliners bevatten geen chemische en irriterende stoffen (sommige eyeliners prikken serieus als ze eenmaal zijn aangebracht op mijn oogleden, bij deze heb ik daar geen last van). De formule is daarnaast langhoudend en waterbestendig maar zijn toch heel goed aan te brengen. Purple is een mat donkerpaars en green een glinsterend olijfgroen.


Voor de lippen zijn er twee producten, de Puremoist Lipstick en Puregloss lipgloss van Jane Iredale bevatten beiden voedende bestanddelen waaronder Moringa olie en vitamine A en C. de Puremoist lipstick in Katerina is een mooie mahonierode tint en de Puregloss lipgloss zou ik omschrijven als berrylicious! Wat een mooie gloss in de kleur van rijpe sappige bessen.

Hieronder zie je wat snelle swatches van de producten, uitgebreide reviews volgen snel. Deze mooie look is verkrijbaar bij je Jane Iredale verkooppunt.


Follow on Bloglovin

1 opmerking:

  1. Prachtige collectie! Mooie foto's ook! Mijn wishlist blijft maar groeien hihi!

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)