vrijdag 17 oktober 2014

Dolce & Gabbana the make-up Blusher & Lipstick

Dolce & Gabbana the make-up Blusher & Lipstick
De visuals van Dolce & Gabbana make-up vind ik altijd adembenemend, boegbeelden als de beeldschone Monica Belucci en Scarlett Johansson stralen glamour en vrouwelijkheid uit.

Twee mooie producten uit het uitgebreide make-up gamma zijn de blush 33 rosebud en shine lipstick 140 soirée. The Shine lipstick is een semi transparante lipstick die een mooi vleugje kleur en glans op de lippen achterlaat. Kleur 140 Soirée heeft bovendien ook nog eens een mooi glinstertje. De lipstick brengt soepel aan op de lippen en voelt comfortabel aan. Wel voel ik na een tijdje de glinsterende deeltjes een beetje zitten op de lippen.


De blush 33 Rosebud is een mooie frisroze tint met matte finish die vrij veel kleur afgeeft maar voor mijn nog zongebruinde huidje een beetje aan de lichte kant is, deze blush is perfect om mooie lichte huidjes van een lieflijke blos te voorzien.

Deze twee producten zijn fijn van kwaliteit (dat mag natuurlijk ook wel aangezien ze zich in het hogere segment van de cosmeticamarkt bevinden, al wil dat qua kwaliteit niet altijd wat zeggen) en uiteraard mooie hebbedingetjes voor de Dolce & Gabbana fan. Hoe meer producten ik van het merk gebruik hoe meer ik hebben wil.... Dolce & Gabbana beauty is in Nederland en België verkrijgbaar via bol.com



Follow on Bloglovin

2 opmerkingen:

  1. Wauw, wat een mooie make-up, ik word er hebberig van!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ikzelf ook hoor :) heb al een flinke verlanglijst klaarliggen...

      Verwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)