donderdag 18 september 2014

Kérastase Keratine thermique

Kérastase Keratine thermique 
In een hele oude aflevering van MTV Cribs laat Marian Carey haar luxe New Yorkse stulpje zien, een appartement dat meerdere verdiepingen van een luxueus appartementencomplex in beslag nam. Hoogtepunten uit die woning waren haar schoenenkast en muren die waren voorzien van een speciaal glazuurlaagje waardoor het leek of de muren van snoepgoed gemaakt waren zo glanzend.

Kérastase ontwikkelde voor perfect gestylde en super glanzende lokken drie nieuwe thermische verzorgingen gelanceerd. Door middel van een glazuurtechniek die het haar een glad en glanzend oppervlak geeft zal je geföhnde haar langer en mooier in model blijven zitten. Deze vernieuwende thermische verzorgingen polijsten de haarvezel door oneffenheden glad te strijken en voorzien het haar van een glazuurfinish en hoogglans.

Na het föhnen willen we allemaal glanzende glamourlokken en de warmte van de föhn zorgt er in combinatie met één van de drie thermiques voor dat de verzorgende bestanddelen als het ware in de haarvezel verzegeld worden, hierdoor is je haar beter bestand tegen de hitte van de stylingtools. De buitenste laag van het haar word gladgemaakt en door de thermique te gebruiken die het best bij je haartype past voorzie je je haar ook van een prima verzorging.


Er zijn drie formules: Ciment Thermique voor zwak haar, Nectar Thermique voor droog haar en Kératine Thermique voor eigenwijs en weerbarstig haar. Mijn haar is niet droog maar heeft wel de neiging tot kroezen en pluizen als het met vocht in aanraking komt. Daarnaast heb ik van nature best veel krullen dus ik stel altijd hoge eisen aan een product waarmee ik mijn haar behandel voor het föhnen.

De Kératine thermique gaat perfect samen met het Kérastase Discipline assortiment, het houdt eigenwijs haar onder controle en aangezien ik nogal eigenwijs én een control freak ben is deze serie perfect voor mij en mijn haar. Morpho-Keratine (bevat vormherstructurerende bestanddelen) verstevigt de haarvezel en het haar is tevens goed beschemt tegen hoge luchtvochtigheid door een vochtwerend laagje. Daarnaast beschermt deze thermique tegen de hitte van de stylingtools en maakt je haar gehoorzamer waardoor je sneller klaar bent met föhnen.


Inderdaad, het product versnelde het proces wel een beetje en zelfs na een sprint door de regen zit alles nog netjes terwijl gewoonlijk de damp uit de douchecabine al zorgt voor vrolijk terugkerende krullen. Ik heb deze week een hele berg strijk weggewerkt (ik heb een stoomgenerator) en ik heb met mijn Kärcher stoomreiniger de muren en plafonds gereinigd als voorbereiding op het schilderen. Het resultaat n al die steamy bezigheden? Nu na 6 dagen zit mijn haar nog net zoals ik het gestyled had.

Mijn haar heeft ook een waanzinnige glans en voelt lekker zacht en glad aan. Slechts twee kleine hoeveelheden ter grootte van een M&M peanut zorgen voor glamourlokken. Ik ben geen heldin als het op mijn eigen haar föhnen aankomt maar dit product wekt de indruk dat het geföhnt is door een pro, I like!

Voor een nog beter resultaat gebruik je voor het stylen de verzorgende producten uit het Kérastase Discipline gamma, heel fijn is dat er ook een shampoo is die vrij is van sulfaten (bestanddeel van zeep dat voor ontvetting en schuim zorgt maar een gevoelige hoofdhuid kan uitdrogen en irriteren) ik hoop dat binnenkort al hun shampoo's vrij zullen zijn van sulfaten.


Kérastase is verkrijgbaar bij erkende Kérastase salons.

1 opmerking:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)