vrijdag 19 september 2014

Annemarie Börlind Body Lind Body Cream

Annemarie Börlind Body Lind Body Cream 
Een lekkere bodycrème zorgt voor een instant gevoel van luxe en comfort, althans zo ervaar ik een fijne bodycrème. De Body Cream van Annemarie Börlind is er eentje met een hele fijne smeltzachte textuur en subtiele geur die geproduceerd is volgens de strenge EcoControl standaard. Alle bestanddelen zijn afkomstig uit ethisch verantwoorde teelt en de herkomst is traceerbaar.

De lichaamshuid kan door externe factoren (kleding, wind, kou, centrale verwarming airco, zon etc....) sneller vocht verliezen dan goed voor haar is, hierdoor voelt de huid droog aan en de barrière verzwakt. De nieuwe formule van de Body Lind producten bevat onder andereFair Trade Aloë Vera, vijgen extract en camelia olie die perfect samenwerken en de huid voorzien van vocht en bescherming tegen uitdroging.

Plantaardige oliën als sesamolie, arganolie, macademia olie en het voedende sheabutter ondersteunen de natuurlijke functies van de huid en maken haar weer zacht en elastisch. Het Body Lind assortiment bestaat uit een romige douchecrème, bodylotion, bodybalm, deoroller, deospray en rijke bodycrème.


De Body cream is een echte topper, de romige maar toch hele luchtige textuur smeert lekker uit en trekt ook heel erg snel in. Je hoeft dus niet lang te wachten voor je je aan kan kleden, je kan in één moeite door. De textuur is wat dit product zo ontzettend fijn in gebruik maakt. Daarnaast zorgt de bescheiden zacht bloemige geur van de bodycream voor een echt luxegevoel. Dit is het type subtiele geur die mij doet denken aan was die aan de waslijn te drogen hangt (Ik vind schoon wasgoed echt één van de lekkerste geuren die er is, op versgebakken cake na dan). Clean, zuiver en puur. Mijn huid voelt na het aanbrengen lekker zacht en soepel en ook de jeuk die ik soms ervaar op mijn scheenbenen is een stuk minder na het gebruik van deze bodycream.

Anemarie Börlind is verkrijgbaar bij schoonheidssalons, reformwinkels en geselecteerde apotheken en drogisterijen. Een Börlind salon of verkooppunt in Nederland of België vind je eenvoudig en snel via deze pagina. Oja, dan nog iets, deze 24uurs crème is tevens geschikt voor veganisten want Annemarie Börlind producten bevatten geen dierlijke bestanddelen. Goed bezig!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)