zondag 7 september 2014

Collistar Italian Beauty fall/winter make-up look.

Collistar Italian Beauty fall/winter make-up look.
Tijdens de vakantie in Italië gingen mijn husband en ik s'morgens en s'middags altijd een cappuccino en espresso drinken bij een koffietentje aan het strand. Onze koffie werd altijd vol liefde gemaakt door een Italiaanse dame, haar leeftijd schat ik rond de 60 maar ze zag er elke dag uit alsof ze op de rode loper verwacht werd, zelfs als het kwik naar de 36 graden steeg bleef haar haar en make-up onberispelijk zitten terwijl ik met pluizend plakhaar en een zweetsnor van de hitte mijn drankjes bij haar haalde.

Al tijdens onze eerste kop koffie zei ik tegen mijn man dat die vrouw enorm op Sofia Loren leek. Toen we vertrokken riep mijn man dan ook Ciao Sofia! Ze keek hem verbaasd aan maar toen hij uitlegde waarom begon ze nog meer te stralen, hoe krijgen sommige vrouwen het toch voor elkaar... Anyway, de nieuwste collectie van Collistar is een ode aan filmheldinnen als Sofia Loren, Anna Magnani en Elsa Martinelli en daarmee ook direct aan al die prachtige Italiaanse vrouwen waarbij glamour door hun aderen lijkt te stromen. 

Collistar Italian Beauty fall/winter look Silk effect maxi blusher Giulietta pink, CC perfection &Bonne minne effect perfector.
Deze make-up look draait om de ogen, eerst wordt er gezorgd voor een vlekkeloze teint en frisse blos op de wangen waarna de ogen stevig worden aangezet met kajal, eyeliner en tenslotte een verwarrend mooie bordeauxrode mascara (heb die kleur in een ver verleden al eens gebruikt van een ander merk en het is echt een aanrader, helemaal in combinatie met de waanzinnig lange wimpers die je van de Shock Mascara krijgt). 

Collistar Italian beauty perfect eyebrows kit in Virna Blonde, Asia Brown & Sylvana Brunette, de kit bevat een wenkbrauwgel en een universeel potloodje voor de wenkbrauwen voor een highlight.
Collistar Italian beauty Double effect eyeshadow Lucia pink & Mariangela beige 
Collistar Italian beauty eyeliner shock, Graphic eyeliner in Lea black, Laura brown & Valeria blue, Mascara Shock Burgundy & Kajal shock in zwart en butter. 
De wenkbrauwen worden mooi geaccentueerd en op de oogleden komt een vleugje kleur met een mooie glans. De lippen worden voorzien van een mooie nude tint maar daarvoor moeten ze wel vrij van velletjes zijn en daarvoor creërde Collistar een lip scrub.
Collistar Italian beauty puro lipstick Monica pink, Elsa nude & Stefania Monogany.
Collistar Scrub balm 
De nagels worden gehuld in prachtige retro tinten als felrood, bordeaux en donkergroen. Deze look en ik vormen een uitstekend duo, ik ben dol op producten waarmee je dit type look kan creëren en moet binnenkort meer eens op onderzoek uit naar deze mooie look. Ik ben vooral nieuwsgierig naar de zwarte kajal, de wenkbrauwproducten, de lipsticks en de waanzinnig mooie mascara.  


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)