woensdag 24 september 2014

Cabotine Floralie eau de toilette

Cabotine Floralie eau de toilette 
Cabotine Floralie is een nieuwe variant op de legendarische geur Cabotine van Parfums Grès. Floralie is een romantische geur die de jonge vrouw in elke vrouw zal aanspreken. Uitgangspunten voor dit parfum zijn elegantie en verliefd zijn op het leven, hierdoor is Floralie een vrolijke, moderne en sensuele geur geworden.


Citrusvruchten en bergamot vormen samen met sappig zure zwarte bessen voor een frisse opening. Fresia, viooltjes, jasmijn en roos vormen het charmante bloemige hart van de geur waarna een vrouwelijke basis van musk, patchouli, vanille en sandelhout zorgen voor een warme streelzachte basis.


Deze geur is bloemig en zoet maar met een friszuur accentje. De zoete basis van vanille en tonka geven de geur iets snoeperigs maar door de frisse topnoten waaronder de friszure cassis blijft de geur mooi in balans. Lekker als je van een niet alledaagse geur houdt die op een speelse manier romantisch is.

Glanzende witte bloemen vormen de decoratie op de heldere turqouise flacon en de dop heeft de vorm van zachtroze bloemen. Cabotine Floralie is in gelimiteerde oplage bij geselecteerde parfumeriezaken verkrijgbaar in een 50ml flacon voor €33.


1 opmerking:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)