donderdag 25 september 2014

Alessandro Nail Spa nail care

Alessandro Nail Spa nail care 
Alessandro nagellak gebruik ik al enige tijd naar volle tevredenheid, tijd om eens te zien wat ze nog meer te bieden hadden. Via de webshop van Douglas bestelde ik een nagellakremover, nagellakremover pads en een nagelriemolie. De Nail Spa serie van Alessandro bestaat uit meerdere lijnen voor verschillende nageltypen, mijn nagels zijn van zichzelf vrij dik maar droog en broos waardoor ze vaak helemaal aan de onderkant afbreken. De oplossing hiervoor is zorgen voor hydratatie en een niet te agressieve remover. 


De Nail Spa producten van Alessandro bevatten een extra portie hydraterende bestanddelen om je nagels te voorzien van een flinke dosis vocht en verzorging. 

Het intensieve serum voor de nagels ruikt naar tropische vruchten (mango en lychee) en verzorgt en versterkt de nagels. Lotusextract beschermt tegen scheurende nagelriemen en verzorgende oliĆ«n maken de nagels veerkrachtiger waardoor ze minder snel zullen afbreken. 

Door deze olie tweemaal daags zachtjes en beheersd in te masseren op de nagelplaat en nagelriemen stimuleer je tevens de doorbloeding waardoor je de nagelgroei weer versnelt. De geur van het serum is heerlijk en het serum is niet extreem vettig na gebruik (het blijft natuurlijk olie) ik doe het meestal voor de tv of als ik artikelen typ.


Ik ben een echte nagellakliefhebster en voor mijn blog moet ik regelmatig nieuwe lakken swatchen wat heel erg leuk is maar mijn nagels zijn er minder blij mee. Soms staan er maar liefst 30 flesjes te wachten om gefotografeerd te worden en dat is een flinke aanslag op mijn nagels en nagelriemen.

Deze remover van Alessandro is vrij van aceton en bevat lecitine die de nagels verzorgt en soepel houdt. Deze remover verwijdert de lak vlot en ruikt erg lekker.


De remover pads had ik gekocht voor mee op vakantie maar ik was er niet zo gelukkig mee, het duurde vrij lang voordat de lak van de nagels kwam en geduld is nou eenmaal niet mijn sterkste punt. Wel was de formule erg zacht voor de nagels en de verpakking is natuurlijk enorm handig, maar mijn voorkeur gaat toch uit naar de nail polish remover van de Nail Spa serie. 

Alessandro Nail Spa is verkrijgbaar bij parfumeriezaken en nagelstudio's. Tegenwoordig kan je deze fijne producten ook direct via Alessandro bestellen in de online shop.


1 opmerking:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)