vrijdag 12 september 2014

ANNY Yachting Holiday part 1

ANNY Yachting Holiday part 1
Anny is één van de nagellakmerken die in mijn top 5 staat, hun lakken werken altijd erg fijn en er komen regelmatig mooie collecties uit van nieuwe trendkleuren. De jongste ANNY collectie is de Yachting Holiday collectie, een collectie die is gebaseerd op lekker luieren op een luxe jacht in exotische wateren. 


Welcome aboard is een crèmelak uitgevoerd in een mix tussen mauve en oudroze, erg chic en classy. Sweet paradise is een jelly actige lak in een snoepjesroze tint en Naked Venus is een bijna witte pastelroze lak met crèmefinish. Alledrie lakken ze vlot en gemakkelijk en heel fijn is de vierkante vorm van het flesje, dit soort flesjes stoot je niet gemakkelijk om, erg fijn als je net als ik soms wat onhandig bent. 
ANNY 243 Welcome aboard
ANNY 243 Welcome aboard
ANNY 247 Sweet Paradise 
ANNY 247 Sweet Paradise 
ANNY 244 Naked Venus

Deze drie mooie kleurtjes maken deel uit van de ANNY Yachting Holiday collectie, swatches van de andere drie lakken volgen binnenkort. ANNY is exclusief verkrijgbaar bij je Douglas parfumerie.


3 opmerkingen:

  1. Oww wat een mooie kleuren! Heel zoet, hou ik van! Ik ken het merk helemaal niet, volgende keer 's de Douglas in lopen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow...these are all such gorgeous colors! I would wear all of these. Thanks for sharing...I'd never heard of this brand before :)

    xo Azu

    www.raven-locks.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)