zaterdag 13 september 2014

Shiseido Lacquer Rouge Tango RD529

Shiseido Lacquer Rouge RD529
De Lacquer rouge van Shiseido is niet nieuw, (check hier mijn review van de Lacquer Rouge Sanguine) wel zijn er weer 5 nieuwe tinten verkrijgbaar. Ophelia PK 226 is een koel roze, Rose grey RS727 een klassiek grijsachtig roze, Viola RD728 een nude, Dollface PK340 een lieflijk warm roze en Tango tenslotte is een diepe rood/paarse tint. Een kleur die momenteel erg fashionable is.

Shiseido Lacquer Rouge new shades fall 2014
De Lacquer rouge is meer dan een vleugje kleur op de lippen, door de vochtregulerende bestanddelen worden je lippen in een intens vochtverzorgend laagje gehuld dat de lippen beschermt en verzorgt. Na elk gebruik van de Lacquer rouge worden je lippen zachter en gladder, heel erg fijn als je snel last hebt van ruwe lippen en ontsierende velletjes. Ik was eerst erg sceptisch maar ik moet toegeven dat het echt werkt. 


Deze kleur was voor mij erg wennen en met een kleur als deze heb je echt een lipproduct nodig dat onberispelijk blijft zitten, met de fijne applicator breng zelfs ik de Lacquer rouge nauwkeurig aan (kleuren binnen de lijntjes gaat altijd moeizaam bij kleuren die mij een beetje intimideren...).

Promotie_3  336x280

Deze mooie Lacquer rouge en de andere tinten zijn nu verkrijgbaar bij de luxe parfumerie en Shiseido schoonheidssalons. Misschien interessant, er loopt momenteel een actie bij Douglas, 20% korting op je Shiseido aankopen en bij besteding vanaf €59 krijg je een mooi Shiseido geschenk cadeau. (Klik op bovenstaande afbeelding om direct naar de Douglas webshop te gaan).


2 opmerkingen:

  1. Oh wow deze kleur staat je fantastisch! Op de swatch lijkt de kleur behoorlijk donker, maar op je lippen is hij precies goed!

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)