zaterdag 20 september 2014

Fab Star Purse

Fab Star Purse Rooftop party pink
Ik ben inmiddels toe aan mijn derde Fab Star purse, ik had eerst een fuchsiaroze, tussendoor een cognackleurige met gouden sterren en hartjes en dit is dus nummer drie. Ik kan me niet herinneren wanneer ik de Fuchsiaroze gekocht heb maar volgens mij is het al meer dan 8 jaar geleden, met een beetje geluk heb je dus jarenlang plezier van je Fab.


De fuchsiaroze is nog in hele goede staat maar ik had zin in iets nieuws en toen ik deze purse in rooftop party pink zag was ik eigenlijk meteen verkocht. Glanzend metallic ros├ęgoud in combinatie met geelgoud is best flashy maar ik hou wel van een overdosis glitter en glamour.Bij de portemonnee krijg je een dustbag zodat je hem netjes kan opbergen als je de purse niet gebruikt. Wat mij meteen opviel was dat de oude Star love purse van gewoon geverfd leer een slagje kleiner is dan deze metallic variant. De indeling is wel exact hetzelfde dus al mijn pasjes berg ik op op dezelfde plek als voorheen, wel zo makkelijk. 


Dit was trouwens een van de laatste exemplaren uit de Sale maar de nieuwe collectie bevat ook veel blikvangers, ik vind vooral de zwarte met blauwe sterren en de metallic blauwe met roze sterren erg gaaf.  Al is de giraffeprint ook wel erg stoer.... Voorlopig houd ik het eventjes bij dit mooie exemplaar maar ik sluit niet uit dat ik er binnenkort toch nog eentje aanschaf, ze zijn ook zo mooi! Al dit moois is verkrijgbaar via Fab.nl, in de Fab store en via de diverse Fab verkooppunten. 


1 opmerking:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)