zaterdag 23 augustus 2014

Philips Fidelio M1 On Ear Headband

Philips Fideloi M1 On Ear Headband
Ik zet gerust een hoofdtelefoon op mijn hoofd als het in huis wat te rumoerig is, of als de buren in een pittige discussie verwikkeld zijn terwijl ik graag het laatste hoofdstuk van mijn spannende boek in alle rust wil lezen. Daarvoor is deze mooie hoofdtelefoon al erg geschikt want het draagcomfort is super, maar uiteindelijk is toch vooral de geluidsweergave wat telt.



Philips heeft meer dan 50 jaar ervaring in de wereld van audio en dat hoor je, daarnaast zit deze lichtgewicht hoofdtelefoon enorm comfortabel. De kussens zijn gemaakt van traagschuim voor optimaal draagcomfort waardoor de druk precies goed is en het geluid nog beter wordt waargenomen. Dat draagcomfort is overigens echt super want op de terugreis van ItaliĆ« naar huis is stiefzoon zelfs met deze hoofdtelefoon op in slaap gevallen (nee ik moest zweren dat ik die foto niet online zou zetten maar het zag er erg grappig uit). 



Je voelt het meteen als je de hoofdtelefoon opzet, bij kussens waarbij er nog ruimte bij het oor is hoor je vaak nog veel omgevingsgeluiden, dat is bij deze echt minimaal (lekker rustig dus ook zonder muziek :)). De geluidsweergave is erg mooi, of ik nu naar old school rap of naar klassieke muziek luister, het is echt genieten.

Ik kan wel een heel lang verhaal ophangen over hoe fijn ik deze hoofdtelefoon vind maar de waarheid is eigenlijk dat ik zelf niet vaak meer de kans krijg om hem te gebruiken, de pubers in huis pikken hem steeds in wat op zich positief is want de beatz van papa laten ze links liggen maar ik denk dat ik mijn Fidelio toch maar moet gaan verstoppen.... Denk dat ze voor hun verjaardag allebei een leuke Philips hoofdtelefoon krijgen, heb al een paar hele leuke kleurrijke modellen gezien op de Philips website.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)