vrijdag 22 augustus 2014

Hugo Boss Ma Vie Pour Femme eau de parfum

Hugo Boss Ma Vie Pour Femme eau de parfum 
Boss Ma Vie Pour Femme is de nieuwste damesgeur van Hugo Boss en heeft wederom Gwyneth Paltrow als boegbeeld. Ma Vie is even draagbaar als haar voorgangers Boss Nuit Pour Femme en Boss Jour Pour Femme maar toch weer anders. Deze damesgeuren van Hugo Boss zijn als little black dresses voor je parfumgarderobe, met deze geuren zit je altijd goed.


Boss Ma Vie Pour Femme draait om de momentjes van geluk die je als vrouw voelt wanneer je even uit je routine stapt. Genieten van een momentje voor jezelf, even lekker nergens aan denken, genieten van de simpele dingen. De geur is een uitnodiging om dit soort bijzondere momentjes intens te beleven.

De top van de geur bestaat uit cactusbloesem, de bloesem van de praktisch onverwoestbare cactus geeft de geur een frisse toets en een opgewekte opening. In deze geur komen de belangrijkste bloemenakkoorden uit Boss Nuit en Boss Jour samen. Bloemblaadjes van roze fresia en jasmijn zijn vermengd met delicate rozenknoppen wat resulteert in een vrouwelijk en zacht bloemig aroma. De basis van de geur bestaat uit cederhout, hier is bewust voor gekozen omdat cederhout een zelfverzekerd en knus, warm gevoel oproept.


Op mijn huid is vooral de delicate geur van rozenknopjes goed waarneembaar (denk aan rozengeuren als Especially Escada) en aangezien ik nogal dol ben op de geur van rozenknopjes is dat voor mij een schot in de roos, maar stiekem ben ik gewoon heel erg fan van alledrie de Boss damesgeuren omdat ze zo lekker draagbaar zijn. Ik moet toegeven dat ik best wel een drama queen ben en dat vertaalt zich vaak naar mijn make-up, parfums en kleding (ik zou het liefst de hele dag in baljurken lopen...) maar wanneer het wat meer ingetogen mag zijn grijp ik vaak naar de Boss geuren op mijn kaptafel.

De flacon heeft dezelfde vorm als Boss Jour en Boss Nuit maar is ditmaal uitgevoerd in een mooie zachtoze tint. De geur is verkrijgbaar in een 30,50 en 75ml eau de parfum, voor de echte liefhebber is er ook een badlijn die bestaat uit deodorant spray 100ml , shower gel 200ml en een body lotion 200ml.


Follow on Bloglovin

1 opmerking:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)