vrijdag 1 augustus 2014

L'Oréal Paris Solar Sublime

L'Oréal Paris Solar Sublime 
Het Solar Sublime gamma van L'Oréal Paris is enorm uitgebreid en alle verschillende texturen kunnen nogal wat keuzestress veroorzaken. Alle verschillende producten hebben wel één overeenkomst: ze zorgen snel voor een duurzame en subliem bruin huidje. Zonnemelk, olie, melkspray, producten met onzichtbare finish, aftersuns, het is er allemaal. 

Een combinatie van 6 filters zorgt voor een versterking van de weerstand van de huid en een beperkte doorgang van UVA en UVB stralen. Het speciale SkinElixir™ complex dat bestaat uit cafeïne en tyrosine stimuleert de aanmaak van melanine. Melanine zorgt ervoor dat de huid bruint en een natuurlijke bescherming opbouwt. Arganolie wat rijk is aan omega 3, 6 en vitamine E zorgt voor de nodige voeding. 

De producten zijn allemaal voorzien van de Bright Elixir geur, een compositie van witte pioenen, ylang-ylang, vijgenmelk, tonkaboon, aloë vera en kokosmelk. De geur is licht tropisch, warm, een tikje zoet maar onmiskenbaar zomers. Stiekem hoop ik dat ze er volgend jaar een speciale eau de toilette van uitbrengen en een lekker product om mee te douchen dat meteen alle zonneproducten op milde wijze van de huid verwijderd (hint hint!). 

De Mythical Bronze olie is een droge olie die zorgt voor een satijnen finish en de huid niet alleen beschermt maar ook voedt waardoor uitdroging voorkomen wordt. De olie brengt lekker aan en ik smeer het restant wat aan mijn handen zit altijd lekker in mijn haarpunten voor glans en bescherming. 

De Perfect Bronze Beschermende melk spray spf 30 heeft een frisse textuur en smeert vlot uit over de huid. Zeker na de eerste laag is het dry touch effect voelbaar zelfs na meerdere laagjes voelt de dry touch spray in de eerste instantie even plakkerig maar dat verdwijnt snel. Knap gedaan! 

Twee prima producten voor in het zonnetje en door de spray ook handig voor echtgenoten of kids die beginnen te zuchten als je ze in wilt smeren....(herkenbaar? ;)).  


Follow on Bloglovin

1 opmerking:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)