zondag 13 juli 2014

Pupa Vamp Mascara 005 Emerald green

Pupa Vamp Mascara 005 
Pupa's Diva's lashes was jarenlang mijn favoriete mascara, ja je leest het goed, was. Vorig jaar lanceerde Pupa de Pupa Vamp mascara en de mascara doet zijn naam eer aan want met deze mascara tover je binnen enkele rotaties met het borsteltje lange wimpers tevoorschijn waar menig kunstwimper jaloers op zou zijn. 


De Pupa Vamp is verkrijgbaar in verschillende kleurtjes, van neutraal zwart en bruin tot paars, electric blue en de mooie turqouise. De turqouise kleur op je wimpers is misschien even wennen maar staat heel erg exotisch en omdat het zo bijzonder is zorgt het ervoor dat je ogen echte blikvangers worden. Dit soort kleuren combineert mooi met een niet te heftige make-up, dus een vleugje bronzer, highlighter op de jukbeenderen, wat gouden oogschaduw (gebruik desnoods de highlighter voor wat mooie accenten) en een mooie nude lipgloss met shimmer. 

Ik breng mascara altijd met een rollende beweging aan van de aanzet tot de puntjes. Vergelijk het maar met een verfroller, omdat de roller ronddraait wordt de muur van een egaal laagje verf voorzien, door je roller te rollen tijdens het aanbrengen doe je hetzelfde voor je wimpers. Als je dan tijdens het rollen af en toe nog zachtjes een zig-zaggende beweging maakt ben je helemaal goed bezig. 


Wist je trouwens dat je de vorm van je ogen optisch een beetje kan veranderen? Strijk de mascara recht omhoog voor een mooie frisse en open blik en werk wat meer naar de buitenste ooghoek toe voor een meer zwoele oogopslag.  

Genoeg gebabbeld, hieronder zie je mijn oog met en zonder Pupa Vamp mascara, behoorlijk lengteverschil nietwaar? Wat vind jij van deze kleur? Leuk om eens te proberen of misschien too much? Ben benieuwd wat je ervan vind. 


Pupa Vamp Mascara 005 Emerald green
Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)