zaterdag 12 juli 2014

Delicious Shower Creams

Delicious Shower Creams 
Een lekker doucheproduct na een warme zonnige dag moet lief voor je huid zijn en liefst geen agressieve middelen bevatten. Tegenwoordig bevatten veel shampoo's en douchegels zogeheten sulfaten. Sulfaten zijn middeltjes die ervoor zorgen dat je doucheproduct "lekker" schuimt en ontvet. Sommige sulfaten kunnen hierdoor je huid uitdrogen en in het ergste geval irriteren. Nu zijn niet alle sulfaten even slecht maar het kan de oorzaak zijn dat je huid droog aanvoelt na het douchen.

Natuurlijk willen we schoon onder de douche vandaan komen maar liefst wel zonder dat je huid hierdoor alleen maar uitdroogt. Ook na een dag in de volle zon kan de huid gevoelig en kwetsbaar zijn dus dan is een mild doucheproduct precies wat je nodig hebt. Douche vooral niet met te warm water en dep jezelf zachtjes droog (niet boenen met die handdoek, auw...)

Drie zachte producten voor onder de douche zijn de Dr. Hauschka Crème douche amande, Roger & Gallet Rose Gentle shower cream relaxing en Collistar Doccia Crema dell'Armonia.

De Collistar Doccia Crema dell'Armonia heeft een weelderige geur van amandel, viooltjes, rozen, en citrusvruchten en heeft tevens een rustgevende werking op body & mind. Dubbel genieten dus. Deze zachte crème is echt zalig en is mild maar toch goed reinigend.

Rozen ook jouw favoriete bloemen? Dan is de Gentle shower cream relaxing van Roger & Gallet een heerlijk doucheproduct. De zachte shower cream reinigt de huid op milde wijze en ruikt heerlijk naar rozen.

Een merk wat ik nog niet zo heel lang gebruik maar waar ik wel steeds enthousiaster over word is Dr. Hauschka en deze douchecrème met amandelgeur is om van te watertanden. De mildzoete geur is zalig en de textuur van het product lekker zacht en lief voor je huid.

Geen zon? Op een regenachtige dag brengen deze heerlijke doucheproducten vast en zeker troost. Collistar is verkrijgbaar bij Parfumerie en luxe drogist, Dr Hauscka bij schoonheidssalons en reformwinkel en Roger & Gallet bij de apotheek en parfumerie, ik heb mijn exemplaar besteld bij Farmaline.

1 opmerking:

  1. Zalig zomergeurtje niet?
    Heb je de anderen ook al uit dit gamma gebruikt?

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)