donderdag 3 juli 2014

Kérastase Soleil CC Cream

Kérastase Soleil CC Cream 
Eerst waren er BB creams, toen kwamen de CC creams en nu komt Kérastase Soleil met een speciale CC cream voor het haar. De Kérastase soleil CC cream is een all-in one verzorging die hydrateert, glans geeft en corrigeert.

Deze leave in verzorging voor elk haartype bevat lijnzaadolie en UV filters om het haar te beschermen, dit is een ideaal product om je haar te beschermen tegen de zon. In combinatie met glansgevende pareltjes zorgt de lijnzaadolie ervoor dat het haar prachtig gaat glanzen.

Kérastase Soleil CC Cream 

Saffloer olie, ceramides en anti-oxidanten verzorgen en hydrateren het haar en bovendien zorgt deze verzorging ervoor dat je haar bij een hoge luchtvochtigheid niet zo snel zal gaan pluizen door het anti-frizz effect. Perfect dus voor vakanties naar tropische oorden met een hoge luchtvochtigheid.

Dit product kan je na het wassen aanbrengen op vochtig haar als leave-in verzorging of op droog haar als extra bescherming. Mijn voorkeur gaat uit naar het aanbrengen op vochtig haar na het wassen, mijn haar gaat er mooi van glanzen en is lekker veerkrachtig. De fijne zonnige geur maakt het plaatje compleet.

Deze CC cream voor het haar van Kérastase Soleil is verkrijgbaar bij Kérastase kappers voor €22,90 (150ml).


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)