woensdag 2 juli 2014

SOS treatment: Hannah active dry

Hannah active dry 
Ken je dat? Een toilettas vol sos middeltjes tegen pukkeltjes, koortslip, muggenbeet, vochtblaasjes en wondjes? Al die losse producten zijn nu niet langer nodig dankzij de Hannan® Active dry, een tube met daarin een wonderlijk multifunctioneel goedje.

De Hannah Active dry is nu vernieuwd en verbeterd en zit vanaf nu in een handige tube waarvoor je altijd wel een plaatsje in je tas hebt.

De Active dry formule is speciaal ontwikkeld om de onzuivere huid optimaal in balans te krijgen. Een sterk verhoornde opperhuid, pukkels en mee-eters zijn gevolgen van een verstoorde talgproductie en vochtgebrek. Calamina werkt indrogend, absorberend en jeukstillend. Kamferextract werkt vooral intensief zuiverend en kalmerend. Ook zorgt het kamferextract net als salicylzuur voor een betere doorbloeding waardoor herstel wordt bevorderd en de vorming van puistjes voorkomt.


Een perfecte tube dus als je vaak last hebt van onzuiverheden maar ook een perfect eerste hulp middeltje tijdens die periode van de maand waarin je ineens last kan krijgen van die vervelende puistjes. Maar daar stopt het niet, hoewel het product eigenlijk voor de onzuivere huid werd ontwikkeld bleek het ook uiterst effectief bij andere huidprobleempjes zoals wondjes, een beginnende koortslip, vochtblaasjes (denk zonne-allergie) of een geïrriteerde huid na het scheren. Ook waterpokken of andere blaasjes genezen sneller door het gebruik van de Active dry en de zuiverende werking voorkomt verdere besmetting en de kans op infecties. Nog meer? Ja heus, ook insecten of kwallenbeten stip je aan met de Active dry en wondrandjes zullen sneller genezen door ze even aan te stippen. Klinkt bijna magisch nietwaar?

Met de handige aanstiptube breng je het product nauwkeurig aan waarna je het even laat indrogen. Als je het op je gezicht gebruik wacht je tot het droog is en breng dan pas je verzorging aan. Ik houd niet van de term must have omdat iedereen andere behoeften heeft maar dit enorm veelzijdige product is die titel meer dan waard. Ik heb al een tube in mijn handtas zitten en ik heb er ook al eentje gekocht voor in de vakantie EHBO kit.

De Hannah Active dry is verkrijgbaar in een 20ml tube en kost €21,50 (in een tube koortslipcrème zit 2 gram, tel uit je winst). Hannah Skin Improvement producten zijn verkrijgbaar bij Hannah schoonheidsinstituten in Nederland en België en via de Hannah webshop.1 opmerking:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)