maandag 2 juni 2014

YSL summer look 2014

YSL summer look 2014
Make-up artist Lloyd Simmonds creëerde voor de zomer van 2014 een look die gebaseerd is op licht en water, als een clash van watertinten in een Parijse Fontein en het eindeloze azuur van de hemel en zee. Deze Summerlook is een ode aan blauw dat door het gebruik van complementaire kleuren nog beter tot haar recht komt.

Ik herinner mij een tekenopdracht tijdens de tekenles op de middelbare school, door oranje en blauw te combineren komen ze beiden nog beter tot hun recht, hetzelfde principe komt in deze collectie terug.


Het nieuwe Couture palette zit weer in een beeldschone verpakking en bevat 5 mooie tinten oogschaduw die er gewoon om smeken om ontdekt te worden. Leuk van de YSL palettes is dat ik vaak even moet wennen aan de kleurcombinaties maar dat ze eenmaal op het oog vaak enorm goed uitpakken. 


Een nieuw product is de Baby Doll Kiss & Blush, een product dat kleur geeft aan zowel de lippen als wangen. Een perfect en handzaam product voor een snelle opfrisser dat een wel heel bijzondere textuur heeft. De luchtige Kiss & Blush is namelijk een combinatie van lipstick en foundation waardoor ze een fluwelig, mat en helder laagje kleur op de huid achterlaat. Met behulp van dee unieke applicator breng je het product in stipjes aan waarna je het met de vingertoppen de gewenste intensiteit geeft. De Kiss & Blush is verkrijgbaar in 12 typische YSL tinten.  

Verder bestaat de collectie uit een Volume effet faux cils  Baby doll mascara in het zwart, twee prachtige blauwe nagellakjes in kleur 50 Bleu Céladon en 51 Bleu Cyclades. Twee mooie waterproof oogpotloden en 4 lipproducten. Deze mooie zomerse look is nu verkrijgbaar bij je YSL Beauté verkooppunt.

50 Bleu Céladon en 51 Bleu Cyclades
Dessin du regard waterproof 12 13
Rouge Volupté shine 20 & 21

2 opmerkingen:

  1. Het zien er prachtige producten uit, al zal de prijs ook wel hoog liggen! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. OMG!!! This collection is sooooo pretty!!!! I super love the colors/shades. So excited!

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)