zondag 1 juni 2014

Roger & Gallet Bois D'Orange Sublime


Roger & Gallet Eau Sublime Or 
De geur Bois d'Orange van Roger & Gallet is geen nieuwkomer maar deze zomerse geur kreeg er vorig jaar wel een paar mooie verzorgingsproducten bij die zijn voorzien van goudkleurige parelmoerdeeltjes. 

Om de mooie gloed die de eerste zonnestralen op je huid achterlaten extra te accentueren zijn deze producten van Roger & Gallet gemaakt lijkt wel. Al zijn deze sublimateurs die je huid van een mooi glansje voorzien eigenlijk het hele jaar door een feestje voor alle zintuigen. Ze parfumeren, verzorgen én laten een prachtig glanzende huid achter, de bodycream en eau sublime or laten zelfs een letterlijk en figuurlijk schitterende huid achter door de kleine glanzende gouden shimmerdeeltjes. 


Sublime Or is een bijzondere geur die erg zomers is met een zachte oriëntaalse touch. Jasmijn, cedehout, muskus, vanille, kokosnoot, oranjebloesem, bergamot, sinaasappel, mandarijn en meloen vormen samen het zomerse parfum. Op mijn huid is vooral het warme cederhout aanwezig.

Het Sublime Or Gamma bestaat uit de Eau Sublime or, een verzorgende en geparfumeerde spray voor het lichaam die prachtige gouden parelmoerdeeltjes bevat en crème Sublime Or, een romige crème voor het lichaam die de huid hydrateerd en lichtjes verstevigd.


De Huile Sublime bevat een cocktail van zes actieve plantaardige oliën en vitamine E. Deze droge olie trekt snel in de huid en voorziet haar van een mooie glans. De verzorgende bestanddelen gaan uitdrogen tegen en beschermen, verzachten en versoepelen de huid. Deze olie is geschikt voor gezicht, haar en lichaam. Uiteraard kan je er ook prima je nagelriemen mee verzorgen. Masseer de olie zachtjes in voor gezonde soepele nagelriemen en het bevorderen van de nagelgroei. 

Roger & Gallet Amande Persane 
Als licht oriëntaalse geuren echt jouw ding zijn dan is Amande Persane ook het proberen waard. Amande Persane is een vrij zwoele mix van bergamot, mandarijn, bittere amandel, iris absolue, tonka en atlasceder. Voor mij is Amande Persane eigenlijk ietsje te heavy, ik ben namelijk geen groot fan van ceder in parfums. In de geur Bois d'Orange wordt de ceder nog net genoeg gecompenseerd door de andere geurnoten maar in deze geur is het voor mij persoonlijk too much. Als je juist graag cederhout ruikt in een geur maar de Bois d'Orange misschien te licht vind dan is dit een aanrader. 

De geuren en lichaamsverzorging van Roger & Gallet zijn verkrijgbaar bij parfumerie en apotheek. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)