vrijdag 6 juni 2014

Swarovski Edition 2014 Eau de toilette


Swarovski Edition 2014 Eau de toilette
De Swarovski edition van dit jaar is het tweede "It parfum" van Swarovski dat wordt geïnspireerd door de (letterlijk en figuurlijk) schitterende clutches die Swarovski exclusief voor celebs ontwerpt.

Een onopvallende maar toch opvallende hoofdrolspeler tijdens de fashion week is de glinstering van de Swarovski kristallen op de couturejaponnen en accessoires. Een van de meest gewilde hebbedingen is de clutch, een klein avondtasje dat vaak prachtig versierd wordt en een flinke dosis glitter en glamour aan de outfit toevoegt. De flacon van Swarovki edition is dan ook geïnspireerd op clutch bag en de geur geeft net als het sprankelende kleine handtasje nog meer allure aan de vrouw die het parfum draagt.

De basis van de flacon is modern krijtwit waardoor de gunmetal details nog meer in het oog springen. Het metaal is gedecoreerd met Crystal Rock kristallen in de kleuren black jet en light metallic gold.


De eerste indruk die de geur achterlaat is luchtig en bloemig. Een zachte geur die heel erg draagbaar is en door velen gewaardeerd zal worden. Peer en rode bessengelei vormen samen de lichtzoete topnoten van de geur en het friszure tintje geeft de geur iets verkwikkends. Wilde rozen en witte orchidee vormen het bloemige hart waarna de geur overgaat in een elegant akkoord van vanillestokjes, cederhout en witte muskus.

Als "It parfum" had ik eigenlijk iets opvallender en gedurfder verwacht, meestal zijn de befaamde "It girls" opvallende verschijningen die niet onopgemerkt voorbijgaan. Dit parfum is juist heel bescheiden van aard door de zachte bloemige geurnoten. Het is geen meesterwerk qua compositie maar een mooie luchtige geur voor lente en zomer. Dit is het type geur dat ik draag op dagen dat het me allemaal niet te ingewikkeld moet zijn, ik draag graag uitbundige geuren maar soms wil ik ook wel eens iets dat minder uitgesproken is.


Deze Swarovski geur is een limited edition uitgave en is bij de parfumerie verkrijgbaar in een 50ml eau de toilette.


2 opmerkingen:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)