donderdag 5 juni 2014

Douglas Absolute Summer affair zomerlook 2014

Douglas Absolute Summer affair zomerlook 2014 
Een mooie tropische zomercollectie die bestaat uit 3 lipglossjes en 3 nagellakjes die doen denken aan een blauwe zee, tropische bloemen, koraal en een uitnodigend zandstrand.  


Dit zijn de roze lipgloss 31 en de nudekleurige 33. Nummer 32 heb ik niet maar mocht je het je afvragen, dat is de koraalkleurige gloss. De gloss heeft een ietwat vloeibare textuur dus wel even opletten als je lijntjes rond de lipcontour hebt. De gloss heeft een semi-transparante finish en is niet plakkerig. De applicator is fijn in gebruik en de gloss heeft ook een fijn prijsje van €7,95. 

Douglas Absolute lipgloss 33(nude) & 31 (fuchsia)

Douglas Absolute nagellakjes werden enkele jaren geleden gelanceerd en bestond toen uit een vast assortiment kleurtjes. De lakjes zijn inmiddels zo populair (logisch, topkwaliteit voor €4,95) dat er nu ook regelmatig seizoenscollecties uitkomen. Ik hoop wel dat het bij dit soort kleine collecties blijft en dat er ook niet te vaak nieuwe kleurtjes komen, sommige merken overdrijven het momenteel een beetje met het aantal collecties per jaar. 


De Absolute lakjes zijn heel erg fijn in gebruik en helemaal fijn is dat je een dubbele dop hebt dus je hoeft niet met die grote dop in je hand te lakken maar met een kleiner handzamer dopje dat aan het penseeltje zit. De lakken vloeien mooi uit over de nagel en drogen lekker vlot en een flesje bevat 11ml lak. 

Ik vind deze drie kleurtjes op en top zomers en kan eigenlijk niet zeggen welke mijn favoriet is. Maar voor die €4,95 per stuk is het zeker de moeite om ze alle drie te shoppen. Ze zijn nu verkrijgbaar bij Douglas filialen en in de online shop

Douglas Absolute Nails Summer Affair 38
Een mooie koraalkleur met jelly-achtige finish, een frisse kleur maar toch chic.

Douglas Absolute Nails Summer Affair 38
Douglas Absolute Nails Summer Affair 37
Summer affair nummer 37 is een prachtige blauwe metallic lak die schittert als de zon op een helderblauwe zee. Simply stunning!

Douglas Absolute Nails Summer Affair 37
Douglas Absolute Nails Summer Affair 39
Nummer 39 is een waanzinnige nude met ros├ęgouden shimmer, ik val in herhaling maar ik vind deze lak ook prachtig.

Douglas Absolute Nails Summer Affair 37
Follow on Bloglovin

2 opmerkingen:

  1. Wauw, die lipglossjes zijn echt beiden erg prachtig!
    Het blauwe lakje vind ik ook mooi! :-)

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)