zaterdag 7 juni 2014

Redken Color Extend Sun haircare

Redken Color Extend Sun haircare 
Dit is zeker niet de eerste keer dat je de Redken Color extend sun lijn hier voorbij ziet komen maar Redken heeft een product aan het assortiment toegevoegd waar ik al jaren op zat te wachten. De shampoo uit deze productlijn is al jaren mijn favoriet. De geur van de shampoo doet mij denken aan zomerfavoriet Jil Sander Sun en het masker is perfect voor een intensieve verzorging na een dagje zon, zee en zand.

Hoewel ik op vakantie alle tijd heb voor lange beauty rituelen heb ik niet elke dag zin in een masker dat 5 tot 15 minuten moet intrekken. Mijn doucheritueel op vakantie is net als thuis: zo kort mogelijk. Nu doe ik om de paar dagen wel een masker aanbrengen op mijn haar maar elke dag vind ik teveel gedoe, gelukkig is er nu ook een after sun conditioner aan het assortiment toegevoegd waardoor je je haar in korte tijd ontwart en verzorgt.


De nieuwe After sun conditioner gebruik je zoals elke conditioner na het wassen, liefst op handdoekdroog haar (ik dep tussendoor dus serieus mijn haar even droog, tijdens het inzepen en wassen draai ik toch al de kraan uit om water te besparen). De conditioner bevat onder andere het interlock protein network, hydra shield complex en mango olie en ceramiden om het haar te versterken en voeden. De conditioner maakt het haar makkelijker doorkambaar, herstelt het haar en geeft haar een mooie glans.

Maar ook de conditioner blijkt een aanbevolen inwerktijd van 5-15 minuten te hebben (noooooo) dus qua tijd maakt het niet echt veel uit of je de conditioner of het masker gebruikt, ik ga ze deze zomer gewoon om en om gebruiken en heb ook al een tactiek bedacht om toch zoveel mogelijk uit die 5 minuten inwerktijd te halen. Eerst haren wassen, dan conditioner in het haar en in de tussentijd scrubben, scheren en tanden poetsen dan zijn die 5 minuten zo om!


De shampoo verwijdert resten van chloor, mineralen en zout en een UV filter helpt om je (gekleurde) haar te beschermen. Het after sun mask heeft een gel-achtige textuur en is een intensief hydraterend product. Het masker heeft 5 tot 15 minuutjes nodig om zijn werk te doen maar ik heb een alternatieve methode bedacht. Als wij met de kinders op vakantie gaan moeten we met z'n allen één douche delen en dat is s'avonds best dringen. Ik was mijn haar bij de douche op het strand en breng het masker aan als ik bij ons vakantiehuisje kom (dat is een wandeling van 2 minuten dus dan is mijn haar nog vochtig).


In het huisje breng ik het masker aan, doe een klem in mijn haar en ga vervolgens op de veranda een boek of tijdschrift lezen terwijl de andere gezinsleden zich douchen. Ik ga meestal als één na laatste douchen waardoor met masker lekker in heeft kunnen trekken. Ik was mijn haar,en breng na het douchen een verzorgend en beschermend product aan waardoor mijn haar meteen lekker zit.

Mijn favorieten zijn ook van Redken, de Waterwear is een gelcrème die je haar meteen beschermt tegen de straling van de zon en de Take cover is een mousse met SPF 25. Van beide producten gaat mijn haar heel mooi krullen zonder zwaar aan te voelen en de mousse met SPF is natuurlijk ook ideaal voor mannen, als ze de mousse royaal aanbrengen zit hun haar én beschermen ze de hoofdhuid tegen verbranden door de zon.

 
Redken haarverzorging is verkrijgbaar bij de Redken salon, Check de website van Redken voor alle producten en verkooppunten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)