zaterdag 14 juni 2014

Samsonite cosmolite beautycase

Samsonite cosmolite beautycase


De beautycase verliest terrein en enerzijds snap ik erg goed waarom (ik gebruik een handbagage formaat trolley voor al mijn beautyspul anders past het echt niet) het formaat is misschien te klein en ze moeten tegenwoordig het ruim in want al die vloeistoffen mogen niet meer mee het passagiersgedeelte van het vliegtuig in. Onlangs was ik bij de perspresentatie van de nieuwe Longchamp fall/winter collecties en die maken tot mijn grote verdriet helemaal geen beautycases. Gelukkig heeft Samsonite wel een aantal zeer fraaie exemplaren in het assortiment.


Ik reis gelukkig niet met het vliegtuig en hoewel het ruimtetechnisch misschien wat passen en meten is (gewoon een aparte toilettas voor de backup producten scheelt al veel) ben ik dol op beautycases. Misschien is het een stukje nostalgie want mijn moeder heeft jarenlang met een blauwe Samsonite gesleept.

Op regenachtige vakantiedagen deed ik niets liever dan met mama's beautycase spelen. Helaas heeft ze hem onlangs (zonder mijn medeweten en tot mijn grote verdiet) weggegooid want ze reist niet meer maar ik denk dat ze die beautycase zeker 30 jaar heeft gehad en in al die jaren heeft mama's donkerblauwe Samsonite heel kilometers gereisd.


Samsonite heeft de afgelopen 20 jaar niet stilgezeten en lanceerde onlangs een nieuwe lijn die het jou als reiziger nog makkelijker maakt. De Cosmolite was al geen zwaargewicht maar is nu nog lichter geworden. Deze beautycase is gemaakt van het lichtgewicht Curv® materiaal een materiaal dat ook wordt gebruikt om ijshockey skates, scheenbeschermers en kogelwerende vesten van te maken.

Een speciaal schokdempend kader zorgt ervoor dat de inhoud van je Samsonite Cosmolite heelhuids op de bagageband terechtkomt, hoe hard ze er ook mee gooien tijdens de bagage afhandeling.


De cosmolite beautycase is verkrijgbaar in diverse mooie kleuren voor €259* nu is dat best een flink bedrag maar dan heb je ook wat nietwaar? Helaas had ik dit mooie exemplaar enkel te leen voor de foto's maar ik was er helemaal verliefd op.

De fijne indeling en het prachtige materiaal zorgen wel voor een bijzonder gevoel van luxe. Deze beautycase sluit door middel van een rits en heeft meerdere handige vakken, er gaat best veel in zoals je op de foto's kan zien en er was nog meer dan genoeg ruimte over voor nog meer beautymoois.



Samsonite heeft ook budgetvriendelijkere reisaccessoires voor je beautyproducten. Zo is de vrolijke gele Motio al van jou voor €71* of de Pop Fresh (die in heel veel leuke kleurtjes verkrijgbaar is) voor €59*. Het is even een bedrag ineen bij aanschaf maar als deze allemaal minstens zo lang meegaan als de Samsonite van mijn moeder dan is het de investering meer dan waard.


Trouwens, Samsonite heeft nog een heel fijn hebbedingetje voor mee op vakantie, de Motio toilettas bestaat uit drie afzonderlijke toilettasjes inéén. In het ene deel gaat je oogmake-up, in het andere je lipproducten en in het derde je foundation, concealers en highlighters. Briljant gevonden toch?


Ik overweeg toch serieus om weer een beautycase aan te schaffen, heb jij een beautycase of berg je je beautyspulletjes anders op als je op reis gaat?

Samsonite is verkrijgbaar bij geautoriseerde verkooppunten en via de officiële online webshop.


*adviesverkoopprijzen 

2 opmerkingen:

  1. Owww die is gaaf!!!! Voel je je toch net Ariel met die case! Jammer dat je 'm alleen ter leen had hihi. Ik heb nou nog zo'n grote donker groen van Samsonite... beetje onhandig altijd ook maar deze.. love it!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb nog een beautycase van Samsonite uit 1997! Zelfde materiaal als onze koffers (ook uit 1997) en kan dus prima het ruim in. Desalniettemin doe ik 'm nooit los aanbieden, maar tegenwoordig onderin onze grootste koffer. Past net!
    Mijn beautycase (ook blauw, maar zal vast niet hetzelfde zijn als die van jouw mams schat ik in) heeft ook super makkelijke vakken, schotten, bandjes, een spiegel etc.
    Hoewel van 1997, en dus bijna 20 jaar oud, is deze nog niet aan vervanging toe. Hoewel nu ik die nieuwe gezien heb.... ;-)
    Xx

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)