zondag 8 juni 2014

Collistar Profumo di Armonia

Collistar Profumo di Armonia
Dat een geur je stemming kan beïnvloeden is niet nieuw, dat Collistar deze wetenschap gebruikte voor een lijn van diverse Benessere bodyproducten is ook niet nieuw. Wel nieuw is de lijn Benessere dell'Armonia, een productlijn voor het lichaam met een rustgevende ontspannende geur.

Deze nieuwste aromacosmetica lijn van Collistar is verrijkt met essentiële oliën van amandelextract uit Sicilië en bestaat uit een bodyspray, bad-en douchecrème en een romige bodybutter. Poederachtige bloemige geurnoten zorgen voor een moment van ontspanning en focus op het hier en nu.


Deze producten maken ook deel uit van de Ti Amo Italia collectie, twee hoofdrolspelers uit deze Benessere dell'Armonia zijn namelijk de Sicilaanse amandel en de iris uit Florence. Puur Italiaanse geuren waarmee Collistar de schatten van Italië in de spotlights zet. 


De bodyspray bestaat uit een compositie van sinaasappel en bergamot (ik gebruik op de slaapkamer ook een essentiële olie van sinaasappel vanwege de kalmerende en geruststellende werking van deze geur) iris, viooltjes, een vleugje roos, vanille, amandel en muskus. Extracten van amandel en iris verzachten en hydrateren de huid en gedestilleerd grapefruitwater (rijk aan onder andere minerale zouten) zorgt direct voor energie. Verstuif de spray royaal over het lichaam, je kan het zachte geparfumeerde water daarna ook eventueel nog zachtjes inmasseren. 


Een romige crème om je lichaam te reinigen terwijl je zintuigen genieten van de zachte romige textuur en de rustgevende geur.  Deze zachte douchecrème bevat ook geen harde sulfaten en is dus zacht voor je huidje en ook ideaal als doucheproduct op vakantie. Na een dag zon, zout en schurend zand is het goed om je huid een beetje te vertroetelen met milde producten. Deze royale 250ml tube douchecrème gaat zeker mee naar Italië.


Siciliaanse amandelboter, abrikozenpitboter en olie van zwarte bes zorgt voor een intensief verzorgende werking en de geur zorgt voor een lekker rustgevend momentje. Deze crème is niet alleen geschikt voor het lichaam maar is ook ideaal voor handen en voeten want de rijke formule is ook ideaal als SOS verzorging bij een droge schrale huid of kloven.

Wat dacht je van een rustgevende hand of voetmassage met deze geurige traktatie? Ik geef graag handmassages, als je er ook eentje geeft, concentreer je dan op het gedeelte onder de duim (de muis) en zie hoe de ontvanger smelt en ontspant als je dit (vaak) gespannen stukje van de handpalm zachtjes masseert. Één nadeel, de crème is vrij stevig van structuur (hoewel ze heerlijk uitsmeert) en komt maar moeizaam uit de tube, een pot had iets praktischer geweest.


De lila kleur van deze productlijn is een verwijzing naar het zevende chakra, ofwel het kruinchakra, dat ons verbind met het spirituele. Mocht je niets hebben met die materie dan zou ik gewoon lekker van deze producten genieten. Mocht je wel bezig zijn met een spirituele ontdekkingstocht dan is deze geur misschien wel een fijn hulpmiddel om te ontspannen bij het mediteren of simpelweg om even te ontsnappen van de hectiek van het bestaan en even een momentje de tijd voor jezelf te nemen. Collistar geeft je met deze lijn een mooi middel om de balans tussen body en mind weer in evenwicht te brengen. 


Ik ben helemaal happy met deze lijn van Collistar, ik was al groot fan van de Benessere dei Sensi (de roze lijn) maar deze geur vind ik ook heerlijk. Collistar is verkrijgbaar bij de parfumerie en geselecteerde drogisterijen. .

Profumo di Armonia 100ml €43,50*
Doccia crema dell'Armonia tube 250ml €18,75*
Crema burro dell'Armonia tube 250ml €32,75*

*aanbevolen verkoopprijzen 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)