dinsdag 24 juni 2014

Pronails Sunset Serenity & Instant antidote

Pronails Sunset Serenity & Instant antidote 
Pronails is een firma van Belgische origine die hele fijne producten voor de nagels ontwikkelt. Bij Pronails vind je alledaagse nagelverzorging maar ook hebben ze een enorm aanbod in items voor nail-art. Nu ben ik persoonlijk geen fan van nail-art maar van mooie nagellakjes word ik altijd blij en de nagellak van Pronails is erg fijn in gebruik.

Elk seizoen brengt Pronails maar liefst drie themacollecties uit, één van die collecties is de Bleached collectie, zes tinten nagellak in prachtige tinten en vandaag wil ik je twee mooie lakjes uit die collectie laten zien.

Pronails 335 Sunset Serenity swatch 
335 Sunset Serenity lijkt in het flesje een koraalkleur met crèmefinish maar eenmaal in het zonlicht komt er een prachtige shimmer naar voren. Deze kleur doet me een beetje denken aan een OPI favoriet die al lang niet meer verkijgbaar is (OPI Shootout at the OK Coral) dus ik ben hier erg blij mee. Op de foto's zie je twee laagjes van Sunset Serenity. 

Pronails 335 Sunset Serenity Swatch 
Pronails 335 Instant antidote swatch
Instant Antidote is gorgeous! Deze bleekroze tint is prachtig, ik ben dol op dit soort kleurtjes, ondanks dat de kleur vrij subtiel is is deze kleur toch heel erg opvallend, I love it! Bij het eerste laagje vreesde ik dat de lak niet mooi dekkend zou zijn maar het tweede laagje egaliseerde mooi en zorgde voor een perfecte hoogglans finish. Ook voor deze foto's heb ik enkel twee laagjes Instant antidote aangebracht.

Pronails Bleached collection summer 2014 335 Instant antidote swatch
Pronails Bleached collection summer 2014 335 Instant antidote swatch
De Bleached collectie is exclusief verkrijgbaar bij Pronails salons en de lakjes kosten 12,50 per stuk. Check de Pronails website voor een salon bij jou in de buurt.

Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)