woensdag 4 juni 2014

Jane Iredale Golden Shimmer

Jane Iredale Golden Shimmer 
De huid mooier maken én de huid verzorgen, dat zijn de kernwaarden waarmee elk Jane Iredale product wordt ontwikkeld. Jane Iredale lanceerde als eerste een compleet gamma make-up op basis van mineralen. De producten zijn speciaal gecreërd om tegemoet te komen aan de hoge eisen van de gebruiksters en zijn daarom vooral heel erg doeltreffend en efficient in gebruik.


Een nieuw product maar wel helemaal Jane Iredale is de Golden shimmer face and body lotion, een luchtige vochtinbrengende fluide die de huid van een prachtige gouden gloed voorziet. Gebruik het product solo of meng het met je favoriete make-up of met je aftersun voor een prachtige glinsterende huid die nog dieper bruin lijkt (als je hiermee een beetje vals speelt scheelt dat urenlang bakken in de zon wat vooral huidveroudering oplevert naast de toch maar tijdelijke zongebruinde look).


De frisse en luchtige fluide heeft een lekkere zonnige geur (sinaasappel!) en smeert makkelijk uit over de huid. De Golden shimmer laat een mooie shimmer achter op de huid. In de verpakking staat op de bijsluiter aangegeven waar je het product het beste aan kan brengen. Met een beetje strategisch aangebrachte golden shimmer kan je jezelf zelfs een beetje slanker en ranker doen lijken. Maar het gaat uiteindelijk om die mooie gouden gloed toch?

Jane Iredale Golden Shimmer  

Jane Iredale Golden Shimmer on skin 

Wederom een een leuk product van Jane Iredale, hoe meer ik van dit merk ontdek hoe enthousiaster ik wordt. Trouwens, dit product is ook waanzinnig mooi op de wreef van je voet als je pumps of mooie blote sandaaltjes draagt. Let er dan uiteraard wel op dat je eelt-technisch ook een beetje goed voor de dag komt anders is het ook een beetje jammer. Maar als je al druk je voeten aan het verzorgen bent voor het zomerseizoen dan is deze Golden shimmer de kroon op je werk.


Jane Iredale Golden shimmer body lotion is voor €35 verkrijgbaar bij erkende schoonheidsinstituten.

Ps: ook fijn, dit product is voorzien van het leaping bunny logo, dat houdt in dat dit product cruelty free is.


Follow on Bloglovin

1 opmerking:

  1. Het ziet er een fijn product uit, al denk ik dat het niets is voor mijn bleke velletje! :-)

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)