maandag 9 juni 2014

Environ RAD spray SPF 25

Environ RAD spray SPF 25 
Environ zonverzorging bestaat uit drie zonnecrèmes en een lipbalsem. De RAD 15 is rijk aan antioxidanten en geschikt voor iedereen vanaf de leeftijd van 12 maanden. De Alpha Day lotion bevat alphahydroxyzuren en is vooral geschikt voor mensen met een ongelijke huidteint als voor personen met een rijpere, zonbeschadigde, olieachtige of probleemhuid. De RAD Lips is een lipbalm vol essentiele vitamines en antioxianten die de kwetsbare lippen beschermen tegen de zon.  De nieuwkomer RAD 25 is een fluide in een sprayflacon die vier verschillende zonblokkers bevat en beschermt tegen UVA en UVB straling.


Nieuw in het Environ assortiment is de RAD spray met SPF 25, deze zonnecreme in handige spray beschermt tegen UVA en UVB straling dankzij vier krachtige organische zonnefilters. Tevens bevat de formule een hoge dosering herstellende antioxidanten als Vitamine E, rozemarijnblad extract en carotenoïden.

Aanbevolen wordt om de RAD 25 over je gebruikelijke (Environ) Moisturizer te gebruiken en het product om de anderhalf a twee uur opnieuw aan te brengen. De zo goed als geurloze fluide verdeelt vrij makkelijk over de huid. Mijn spray is alleen een beetje opstandig, de fluide komt met vrij veel kracht naar buiten dus pas op voor spettergevaar.

Environ RAD spray SPF 25 

Ik heb dit product een paar dagen gebruikt bij hoge temperaturen en in de volle zon en ben ontzettend tevreden, ik had geen last van zonneblaasjes (hoewel ik daar erg gevoelig voor ben) en hoewel ik ook erg snel in mijn gezicht ga transpireren van zonbescherming had ik daar ook geen last van met dit product. De luchtige geurloze fluide is verzorgt de huid en voorziet ze van een gezonde glow, geen glim. Een fijne bondgenoot voor in het zonnetje dus en voor mij persoonlijk een must have voor in de vakantie toilettas.

Environ wordt in Nederland en België enkel verkocht bij erkende schoonheidsinstituten. Check op de Environ ook eens de fascinerende geschiedenis van het merk, de manier waarop Environ huidverzorging benaderd is uniek maar eigenlijk ook briljant goed gevonden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)