donderdag 12 juni 2014

Deborah Lippmann 80's Rewind

Deborah Lippmann 80's Rewind Summer collection part 1
Lippmann komt na de lentecollectie vol prachtige pastels met een behoorlijke dosis pigment. De 80's Rewind collectie bestaat uit 6 knallers van kleuren en vandaag laat ik je de eerste drie zien. Tijdens het swatchen had ik bij de blauwe Video killed the radio star al voorzorgsmaatregelen getroffen en twee laagjes basecoat aangebracht om eventueel verkleuren van de nagels te voorkomen. Hoewel de lak er nog geen 10 minuten op de nagels zit voor de foto kan dat al funest zijn. Bij de groene lak had ik er dus niet aan gedacht en na het verwijderen waren mijn nagels dus flink verkleurd. Goed oppassen dus als je net als ik droge en broze nagels hebt die pigment opzuigen als een spons. Twee laagjes basecoat moeten voldoende zijn om je nagels te redden.

Op onderstaande foto's zie je van elke lak twe laagjes, vooral de groene vind ik echt prachtig! De paarse zou ik eerder in de herfst dragen maar ik ben dan ook meer van de groene en blauwe tinten.

Deborah Lippmann summer 2014 Maniac
Deborah Lippmann summer 2014 Maniac swatch
Deborah Lippmann Summer 2014 Video killed the radio star
Deborah Lippmann Summer 2014 80's Rewind Video killed the radio star swatch 
Deborah Lippmann 80's Rewind She drives me crazy swatch
Deborah Lippmann 80's Rewind She drives me crazy swatch
Deborah Lippmann is in Nederland en België verkrijgbaar bij luxe parfumeriezaken als Parfuma, de Bijenkorf, Senteurs D'ailleurs en Céleste. Voor nog meer verkooppunten kun je het best even informeren bij importeur Beauty Mushaves.


2 opmerkingen:

  1. Wauw prachtige kleuren en ik vind dit merk zooo mooi, alleen voor mijn budget helaas te duur.
    En dat je binnen 10 minuten zo verkleurd zijn, da's wel heel snel joh. Je kunt ze reinigen met wat citroensap of een tabletje waarmee een kunstgebit gereinigd wordt. (ook handig om witte gordijnen in te laten weken... ;-) ) Xx

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)