donderdag 15 mei 2014

The Nail Lacquers Kokeshi collection

The Nail Lacquers Kokeshi collection
De Nail Lacquers Kokeshi collection is een vrolijk doosje met daarin 3 lieve kleine nagellakjes met 5ml inhoud. De drie nagellakjes zien eruit als schattige poppetjes en dit setje bestaat uit drie leuke tinten voor de lente/zomer. Parfums Kokeshi is een speels merk dat inspiratie haalde uit de houten, handgemaakte Japanse Kokeshi poppen en de vrolijke kleurrijke Harajuku stijl.

Naast 5 geuren zijn er ook leuke nagellaksetjes verkrijgbaar zoals deze variant. De lakjes hebben een fijne formule om mee te werken, het dopje is natuurlijk niet heel erg praktisch om mee te werken maar het is zo schattig! Ik kan er alsnog prima mee lakken dus ik ervaar het niet als heel erg storend. Op onderstaande foto's zie je twee laagjes lak van elk kleurtje. 

De frisgroene lak met jelly-achtige finish is bij twee laagjes nog een beetje transparant. Ik vind het zo een mooi resultaat geven maar drie laagjes is misschien een beter idee. 


Deze vrolijke koraalkleur is mijn favorietIn het setje zit ook een hele mooie glitterlak 

Deze lieve nagellakset is verkrijgbaar bij filialen van Ici Paris XL en bij zelfstandige parfumeriezaken in België voor €19,95. Beetje prijzig wel voor drie minilakjes maar de flesjes zijn dan ook wel superschattig.


4 opmerkingen:

 1. Wat een leuke lakjes! De koraalrode is zeker prachtig! Inderdaad prijzig maar dan heb je wel een very cute reeksje op je kastje staan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah.... wat schattig! Gewoon te zonde om na eenmalig gebruik in een Helmer te proppen- maar als ik dit setje zou kopen, zette ik het gezellig tussen de boeken:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wist niet dat ze ook lakjes hadden, ik ken alleen de über schattige parfumflesjes, waar heerlijke parfums inzitten.
  Dit is echt een must have voor een nail polish addict als mijzelf.
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou ze alleen al kopen voor de verpakking! De kleuren vind ik niet zo speciaal haha!

  BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)