vrijdag 16 mei 2014

T. LeClerc Pressed powder Banane Argentée

T. LeClerc Pressed powder Banane Argentée 
Geel poeder voor het gezicht? Het idee is misschien een beetje vreemd maar dit transpant gele poeder met klein glinstertje kan veel voor je gezicht doen. De kleur geel neutraliseert bijvoorbeeld een té donker uitgevallen selftanner, bovendien verheldert het geel een vermoeide doffe teint en verdoezelt het roodheid.

Onlangs liet ik je kennismaken met de Abricot van T. LeClerc en nu is het dus de beurt aan het iconische poeder Banane.


Dit poeder met glinstertjes was een limited edition maar de Banane zonder glinsters is verkrijgbaar in een compactpoeder en als losse poeder.

T. LeClerc Pressed powder Banane Argentée swatch
Als je eenmaal een poeder van T. LeClerc gebruikt hebt is de kans groot dat er snel meerdere tinten volgen, ik heb de Bronzé en Lilium nog op de verlanglijst staan evenals de fluide correcteur (een vloeibare concealer) in 02 medium en 04 Banane.

Ach en als ik dan toch bezig ben zou ik ook wel raad weten met het mooie penseel voor losse poeder en het blushpenseel van T. LeClerc want deze mooie poeders verdienen het natuurlijk om met een mooi penseel te worden aangebracht. T. LeClerc wordt verkocht bij schoonheidsinstituten (deze komt bij Huidverzorgingsinstituut Mireille in Waalre vandaan) en apotheek. Voor alle T.LeClerc verkooppunten in Nederland check de T. LeClerc website.

T. LeClerc Pressed powder Banane Argentée swatch

2 opmerkingen:

  1. Mooi effect, al zou ik schrik hebben dat het echt te geel uitslaat! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zal normaal ook niet snel voor een gele poeder gaan maar deze ziet er heel mooi uit! Lijkt me ook voor mensen met couperose fijn gezien de soms paarse adertjes (waar ik er een paar van heb, helaas). Ik ga 's een kijkje nemen op de site :-)

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)