zaterdag 17 mei 2014

Lolita Lempicka L L'aime

Lolita Lempicka L L'aime 
Vorig jaar lanceerde parfums Lolita Lempicka de heerlijke eau de parfum Elle L'aime, nu is er een vervolg op deze geur in de vorm van een sprankelende eau de toilette. L L'aime is een uiting van liefde, liefde ervaren zorgt voor stralende gloed van binnenuit. De pure vreugde van het verliefd zijn laat haar huid stralen als de eerste zonnestralen op een zomerse dag. De omschrijving van Elle L L'aime wordt door Parfums Lolita Lempicka op een po√ętische wijze gebracht en dat past natuurlijk ook heel goed bij het dromerige, romantische parfumhuis.

Elle L L'aime is een eau de toilette die blijdschap en plezier vertaald in een geur en ik vind het een zeer geslaagde vertaling. De vrolijke compositie van L L'aime barst los met geurnoten van roze bessen en citrusschillen waarna een boeket van jasmijn en wilde rozen de geur een romantische en vrouwelijke touch geven. Witte houtsoorten, muskus en sandelhout vormen de basis van deze bruisende en zonnige geur.
Net als met Elle L'aime moest ik eventjes wennen aan de compositie van deze geur, deze Lolita's zijn namelijk heel anders dan de gemiddelde geur die je in de parfumerie ruikt. Ik durf dit niet meteen een fruitige gourmand te noemen maar de lichtzoete touch van de geur doet er wel een beetje aan denken.Vergeleken met de eau de parfum Elle L'aime is L L'aime (kan je het nog volgen?) lichter en sprankelender, je zou beide geuren prima kunnen combineren door overdag voor de L L'aime eau de toilette te kiezen en s'avonds voor de intensere Elle L'aime eau de parfum.


Hoewel dit geen limited of special edition is zal deze geur het vooral tijdens de zomermaanden heel goed doen, de geur is opwekkend en heeft iets zomers over zich. Ik draag ze nu al met veel plezier en geniet met volle teugen van deze lichtzoete geur. De flacon is bijna hetzelfde als die van de eau de parfum, de flacon van de eau de toilette is net als de geur van de eau de toilette lichter en iets stralender. 
1 opmerking:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)