dinsdag 27 mei 2014

Schwarzkopf professional BC Sun Protect travel kit

BC Sun protect travel kit
Ik ga op reis en neem mee.... de handige reisset van BC Sun protect. Dit leuke toilettasje bevat drie haarverzorgingsproducten van Bonacure in reisformaat. Het setje bestaat uit een 100ml flacon van de Sun protect shampoo, Sun protect spray conditioner en Sun protect shimmer oil. Mooie formaatjes voor mee op vakantie en uiteraard scheelt het flink qua ruimte (en gewicht als je gaat vliegen) als je geen fullsize producten mee hoeft te nemen.

De Sun protect lijn van Schwarzkopf professional beschermt je haar tegen UV straling met een driedubbele bescherming door een combinatie van vitamine E, een UV filter, Monoi olie uit Tahiti en amino cel herstel technologie. Chloor, zout zeewater en zon zijn geen ideale combinatie voor je haar, vaak heeft deze combinatie droog en dof haar met gespleten punten en een vervaagde kleur als gevolg. BC Sun Protect zorgt voor bescherming en een verzorgend after-sun herstel voor glanzend en makkelijk doorkambaar haar.


De Sun Protect shampoo is geschikt voor dagelijks gebruik, voor en na het zonnebaden. De milde formule hydrateert en reinigt haar en hoofdhuid en verwijdert zout, zand en chloor zodat je haar weer glanst en lekker fris aanvoelt.

De Spray conditioner ontwart het haar en hydrateert, daarnaast beschermt ze tegen de invloeden van UV straling en schade die veroorzaakt wordt door zout water, chloor en zand. Schwarzkopf professional werkt veel met spray conditioners en eigenlijk werkt dat wel heel fijn. Als je haar in goede conditie is maar wel een beetje hulp nodig heeft bij het ontwarren dan zijn de sprays ideaal want een gewone intensieve conditioner kan het haar verzwaren maar de lichtgewicht conditioners van Bonacure doen dat zeker niet.

De Sun Protect shimmer oil is waterbestendig en beschermt het haar tijdens het zwemmen en watersportactiviteiten. De mooie glans is meteen mooi meegenomen.

De producten hebben een subtiel zomers geurtje en ik vind vooral de spray conditioner erg fijn in gebruik. De olie gebruik ik enkel in de punten, vergeet trouwens niet om de sprays te schudden voor gebruik. De shampoo vind ik fijn in gebruik maar ik heb eigenlijk al jaren een vaste zonneshampoo en daar kan deze toch niet aan tippen. Binnenkort meer haarverzorging voor tijdens de zomermaanden, gebruik jij dan ook een andere verzorging?


De travel kit is verkrijgbaar bij de Schwarzkopf professional salon voor €24,95. De producten zijn uiteraard ook los in een fullsize variant verkrijgbaar. De 200ml shampoo voor €14,95, de 150ml shimmer oil voor 19,95 en de 150ml spray conditioner voor 16,95 (De reisset is dus qua prijs heel erg voordelig als je gaat omrekenen). Er is ook een intensief verzorgend masker, maar daarover binnenkort meer. Voor meer info over deze verzorging en een salon bij jou in de buurt check je www.schwarzkopf-professional.com

4 opmerkingen:

  1. Handige kit! Meestal is je haar echt iets dat je vergeet te verzorgen in de zon! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Binnenkort vertrek ik voor een weekje naar de zon. En nog steeds op zoek naar goeie zonneproducten voor het haar. Ik ga zeker eens kijken!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit is zeker een erg handig setje voor op vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)