woensdag 28 mei 2014

Mavala Nail polish remover

Mavala Nail polish remover 
Hoewel ik al jaren fan ben van de fijne nagellak van Mavala had ik de remover nog nooit gebruikt, onlangs was ik bij een parfumrie en had een fles remover nodig. Ik zag deze van Mavala staan dus die ging zonder aarzelen mee naar huis.

De remover werkt snel en efficiënt, ook felle kleuren verdwijnen snel van het nageloppervlak. Wel is bij felle kleuren een beetje voorzichtigheid geboden, ga niet als een dolle "boenen en schrobben" maar ga als volgt te werk: Breng de remover op een wattenschijfje aan en druk zachtjes met het wattenschijfje op de nagels terwijl de vingertoppen op je handpalm rusten (op die manier kan je 4 nagels tegelijk doen). Laat dit even 30 seconden zachtjes weken.

Veeg dan in één beweging het wattenschijfje weg van de nagelriemen richting de top van je nagel. De meeste lak is als het goed is nu verwijderd en kan je met de andere kant van het wattenschijfje de restjes zachtjes wegvegen. Door van de nagelriem af te werken smeer je niet alle kleur tussen de nagelriem, zeker bij kleuren als blauw en groen kan heteen ellendige klus zijn om dan alle restjes lak onder de nagelriem vandaan te krijgen. Beter voorkomen dan genezen toch?

Als deze flacon leeg is komt er direct een nieuwe, ik ben erg tevreden. Deze fijne Mavala remover is zacht voor je huid en je nagels en is verkrijgbaar bij parfumerie en luxe gesorteerde drogisterijen.


1 opmerking:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)