donderdag 29 mei 2014

Sally Hansen Shore Enough & Tahitian Sunset

Sally Hansen Shore Enough & Tahitian Sunset 
Onlangs zijn er weer 6 nieuwe Complete Salon Manicure nagellakjes bijgekomen. De nieuwe kleurtjes zijn vrij uiteenlopend maar zomers zijn ze zeker. Ik heb mij twee favorieten voor de aankomende zomer voor je geswatched.


Twee van de nieuwe Complete Salon Manicure nagellakjes van Sally Hansen zijn de nudekleurige 215 Shore Enough en de zachtoranje 544 Tahitian Sunset. Beide lakken zijn prettig in gebruik en dekkend in twee laagjes. Op onderstaande foto zie je de lakken zonder topcoat en de foto's zijn genomen in fel zonlicht.

Sally Hansen Complete Salon Manicure 544 Tahitian Sunset swatch

Tahitian Susnset viel in de flacon een beetje tegen maar eenmaal op de nagels heeft deze kleur mij aangenaam verrast. Tahitian Sunset bevat een miniscuul shimmertje wat de kleur een mooie diepte geeft. Shore enough is een nude in de kleur van en tropisch zandstrand. Deze mooie cremelak is heel mooi als basis voor bijvoorbeeld een gouden glittertje.


Sally Hansen Complete Salon Manicure 215 Shore Enough swatch 
Fijn aan deze lak is dat je eigenlijk geen base en top coat nodig hebt. Deze nagellak is een basecoat, topcoat, verharder ineen. Deze twee lakjes en de andere vier nieuwe kleuren zijn voor 13,99 verkrijgbaar bij Planet Parfum in Belgiƫ.


Follow on Bloglovin

3 opmerkingen:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)