donderdag 8 mei 2014

L'Occitane Néroli & Orchidée

L'Occitane Néroli & Orchidée 
Essence van Neroli uit het Middelands zeegebied en absolue van witte orchidee uit Madagascar staan centraal in deze betoverende geur van L'Occitane. Dit is een geur van contrasten en Neroli is de perfecte geurnoot om die contrasten mee te onderstrepen. Jeugdige naïviteit en volwassenheid, onschuld en overmoed, sensualiteit en tederheid. Dat zijn slechts enkele voorbeelden van de bijzondere uitstraling van deze geur. Neroli, de essentiële olie van oranjebloesem, heeft iets onschuldigs over zich maar is ook een ware verleidster, misschien dat ik daarom ook zo dol ben op deze bijzondere geurnoot, Neroli laat zich niet in een hokje stoppen.

Zo is deze geur wel heel vrouwelijk en sensueel, maar zonder zwaar en overheersend te zijn. De geur is fris, bloemig en een tikje fruitig met een mooie zachte afdronk. Perfect voor een dagje naar kantoor maar ook uitermate geschikt om te dragen op een mooie warme zomeravond.


Néroli & Orchidée is verkrijgbaar in een 75ml eau de toilette, bodylotion, shower gel, perfumed soap en er is ook een prachtige geurkaars verkrijgbaar. De flacon van de geur is basic en heeft een mooi gouden koordje om haar hals. In de verpakking komt de ecologische betrokkenheid van L'Occitane naar voren, ze moedigen de draagster van de geur aan om de lege fles netjes te recyclen en maken dit ook mogelijk door een spray die je makkelijk van de flacon kan verwijderen.


Néroli & Orchidée heeft een fruitige eerste indruk door sinaasappel en mandarijn waarna neroli, perzik en vijgenmelk de romige, lichtzoete basis vormen. Orchidee, muskus en iris zorgen voor een hele mooie vrouwelijke basis.


Toen ik deze geur voor het eerst rook was ik direct verkocht, nu heb ik al een zwak voor neroli dus dat zou de reden kunnen zijn maar waarschijnlijk ligt het ook aan de heerlijke geurcombinaties die L'Occitane voor haar collection de Grasse creëert. Zo ben ik ook dol op de frisse Thé Vert & Bigarade (dé geur voor warme zomerdagen) en ga ik ook snel de online exclusive Rose & Osmantus bestellen want osmanthus en rozen in één parfum? Dat moet wel fantastisch zijn.


Speciaal voor moederdag zijn er ook veel mooie geschenksets verkrijgbaar en ook al voor leuke prijsjes. Zo heb je voor € 22 een leuke miniset met een eau de toilette miniatuur, travelsize bodylotion en een stuk geurige zeep.


Er is ook een mooie set met de 75ml eau de toilette (losse verkoop €55), een fullsize showergel én een travelsize bodylotion voor €59.  De showergels van L'Occitane geef ik altijd erg graag cadeau en ze hebben een bescheiden prijsje van €12.


L'Occitane is verkrijgbaar in de boutiques, bij geselecteerde verkooppunten en via de online webshop. Verzenden boven de €65 is gratis en als je voor het eerst besteld wordt je bestelling kostenloos geleverd met kortingscode WELCOME.

PS Fan van L'Occitane? Meld je dan zeker aan voor hun newsletter want dan blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en online exclusives en ontvang je bovendien regelmatig leuke codes voor leuke gratis cadeautjes bij je bestelling.

1 opmerking:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)