vrijdag 9 mei 2014

Clarins Cème de soins teintée désaltérante SPF 15


Clarins Cème de soins teintée désaltérante SPF 15
Een hydraterende crème die je huid meteen voorziet van een stralend tintje, dat is nog eens multitasken. De nieuwe HydraQuench Tinted moisturizer SPF 15 van Clarins voorziet de huid van een subtiel tintje en vertroetelt haar met hydraterende ingrediënten.

Deze getinte moisturizer bevat hele kleine lichtreflecterende pigmenten en kleine sprankelende deeltjes voor een nog stralender huid. Hyaluronzuur en extract uit de schors van de katafrayboom hydrateren de huid intensief. Het Hydraquench gamma van Clarins heeft mijn huid al dikwijls gered van de uitdroging, zo is het Bi-serum anti soif voor mij echt een onmisbaar beautyproduct, zeker in de warme zomermaanden. Als je een droge huid hebt en toch niet teveel laagjes wilt smeren op warme zomerdagen dan is de combinatie van het serum en deze getinte dagcrème ideaal.


Deze dagcrème is verkrijgbaar in 6 tinten, drie voor de lichtere huid (Sand, Honey & Peach) en drie voor de donkere of zongebruinde huid (Blond, Gold & Bronze).

De kleur Gold is al een vrij diepe kleur en voor mij is deze nu nog te donker al zal dat niet lang duren als het zonnetje eenmaal gaat schijnen, ik bruin namelijk erg snel. Op onderstaande foto's kan je goed zien wat deze crème voor je huid doet. Op foto 1 zie je duidelijk de glinsterende deeltjes in de crème zitten (klik op de afbeelding voor de vergroting) het huidoppervlak onder de crème is wel glanzend maar oogt een beetje dof.

Clarins Cème de soins teintée désaltérante SPF 15 05 Gold 1
Door de crème een beetje uit te smeren zie je goed hoe transparant en luchtig de finish is. Zomers gaat er niets boven een mooie naturel look. 

Clarins Cème de soins teintée désaltérante SPF 15 05 Gold 2
De crème is volledig over de huid aangebracht en je kan duidelijk het verschil zien tussen foto 1 en 3. De huid op foto 3 toont veel frisser en is voorzien van een mooie stralende glow. 

Clarins Cème de soins teintée désaltérante SPF 15 05 Gold 3
Ook dit verzorgingsproduct van Clarins bevat bescherming tegen UV straling, het Anti-pollution complex van Clarins en bescherming tegen vrije radicalen. Breng de crème aan op wangen, kin, voorhoofd en hals en verdeel het product vanuit het midden naar buiten toe. Deze crème zou ik qua textuur eerder fluide noemen, de luchtige textuur voelt licht en soepel aan op de huid en geeft inderdaad meteen een zonnig tintje.

Omdat de kleur nu nog te donker is voor mijn huid heb ik geen full-face foto toegevoegd (het moet wel leuk blijven natuurlijk) maar ik zal hier tijdens de zomer toch nog eens op terugkomen als ik wat gebruinder ben. Deze tube gaat zeker mee op vakantie want dit is de perfecte basis voor s'avonds op een terrasje of overdag bij het bezoeken van een mooie stad of lief dorpje. De praktische tube is ideaal om mee te nemen.


Follow on Bloglovin

2 opmerkingen:

  1. De kleur is inderdaad donker, maar ik denk dat een lichter kleurtje mij zeker goed zal staan :) Ik zou best wel eens een getinte dagcrème willen proberen, lijkt me heel practisch om er snel goed uit te zien!

    X Sara

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het geeft de huid een mooie glans.
    Liefs, xxxx

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)