zaterdag 24 mei 2014

L'Occitane loves Brazil & you!

L'Occitane au Brésil & Hipanema
Een hele uitgebreide productlijn geïnspireerd op het swingende Brazilïe én een leuke actie waarbij je bij je bestelling een leuk Hipanema sieraad krijgt. In de L'Occitane boutiques en op de L'Occitane website wordt je momenteel overspoeld met leuke nieuwe producten en een hele toffe actie.

De L'Occitane au Brésil collectie draagt niet alleen de naam Brazilië maar is ook daadwerkelijk geproduceerd in het energieke Brazilië. De drie verschillende productlijnen zijn elk gebaseerd op een uniek ingrediënt dat afkomstig is uit een bepaalde regio in Brazilië. de producten staan in het teken van duurzaamheid, respect voor de natuur en samenwerking met lokale producenten. Voor de verpakking is L'Occitane een samenwerking aangegaan met enkele Braziliaanse kunstenaars die kleurrijke vrolijke verpakkingen creëerden die perfect passen bij de levendige geuren van de producten.


De hoofdrolspelers van deze productlijnen zijn de Jenipapo, een vrruchtboom uit de Cerrado en Vitória-Régia, een bloem uit het amazonegebied. Fijn is dat de Jenipapo lijn onder andere bestaat uit producten met een SPF, lekker zonnen met L'occitane dus! Het complete aanbod van L'Occitane au Brésil vind je terug op de L'Occitane website. Op mijn verlanglijstje staan de mancacaru en Vitória-Régia handcrème, de au Brésil doucheproducten, de mandacaru bodyscrub,  Jenipapo roll-on perfume oil en Jenipaop body jelly milk met SPF 20.


Daar eindigt het Brésil avontuur met L'Occitane niet, het verhaal gaat verder. Twee jonge Françaises besloten om na hun reis naar Brazilië een sieradenlijn te ontwerpen naar aanleiding van alle indrukken die ze in Brazilië hadden opgedaan. Speciaal voor L'Occitane ontwierpen zij 5 colliers ter ere van de L'Occitane au Brésil collectie. De colliers zijn gemaakt in de kleuren van de au Brésil collectie en zijn nu tijdijk een gratis geschenk bij je L'Occitane aankopen (die roze met mintgroen is zo leuk!).

Bij besteding van meer dan €15 krijg je een leuke Hipanema ketting cadeau als je code Hipa14 invult tijdens het bestelproces. Deze actie loopt nog tot de voorraad strekt en anders tot en met 31 Mei 2014.


2 opmerkingen:

  1. Ow wat een leuke lijn! De sieraden zijn ook erg leuk :-) krijg er meteen vakantiekriebels van haha!

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)