zondag 4 mei 2014

Lancôme Blush Subtil 031 Pépite de Corail

Lancôme Blush subtil 031 Pépite de Corail 

De Blush Subtil van Lancôme heeft een update gehad en is nu verkrijgbaar in 8 tinten die weer zijn onderverdeeld in 4 kleurfamilies. De kleuren lopen uiteen van subtiel tot intens en door de luchtige textuur en behoorlijke pigmentatie kan je zelf de intensiteit van deze blush opbouwen.


De koraaltint 031 Pépite de Corail bevat een subtiel gouden glinstertje wat zorgt voor een mooie gloed maar niet overdreven aanwezig is op de huid. Deze blush is enorm gepigmenteerd dus breng aan met zorg want ik ben niet zo'n blush heldin en in mijn enthousiasme breng ik al snel teveel aan. De blusher hecht zich goed aan de huid en zorgt bij een luchtige beweging met een penseel al voor een mooi vleugje kleur.

Lancôme Blush subtil 031 Pépite de Corail 
De kleur is heel erg warm en glamorous, een klein vleugje van deze blush zorgt direct voor een frisse uitstraling. De Blush is verpakt in een elegant zwart doosje met flinke spiegel en klein penseeltje. Hieronder zie je een swatch van de blush en een paar foto's van mij met en zonder (je bent gewaarschuwd) de Blush Subtil.

Lancôme Blush subtil 031 Pépite de Corail swatch

Zoek de verschillen. Op bovenstaande foto zie je mij zonder make-up (nou vooruit een klein beetje BB cream want ik wil je ook niet afschrikken) en hieronder heb ik de Blush Subtil in Pépite de Corail aangebracht met een vleugje bruine mascara en heb ik een dun lijntje op mijn bovenste ooglid getrokken met de bruine artliner van Lancôme. Een klein vleugje kleur op de wangen geeft je gezicht meteen een hele andere uitstraling en zorgt naast een gezonde blos ook meteen voor een heldere blik en een frissere look. 

Lancôme Blush subtil 031 Pépite de Corail 
Niets zo leuk als spelen met make-up, deze vrolijke blush vraagt gewoon om een sprekende lipstick dus heb ik voor deze foto gekozen voor De Rouge in Love 183N een prachtige lichtgewicht lipstick met een prima dekking en mooie glanzende finish. Best grappig, ik durf niet snel een rode lipstick te dragen maar deze mooie tint blush vraagt gewoon om een intense kleur, een zachtroze of nude tint zou afbreuk doen aan deze mooie koraaltint. I like!

Lancôme Blush subtil 031 Pépite de Corail & Rouge in love 183N
Deze mooie blush is samen met de andere 7 tinten (Sorbet de Corail en Rose paradis staan al op de wishlist) verkrijgbaar bij de parfumerie. Welke kleur is jouw favoriet?

Follow on Bloglovin

3 opmerkingen:

  1. Pretty lady!!!! Mooie blush! Staat echt super bij je, vooral in combo met de rode lippenstift die je draagt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Pretty Lady!! Wat een mooie blush, staat je super!! Vooral in combi met de rode lippenstift!

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)