maandag 19 mei 2014

Lancaster Sun Beauty Tan Deepener spf 15

Lancaster Sun Beauty Tan Deepener spf 15 
Onlangs liet ik je de nieuwe zomergeur van Lancaster zien die speciaal voor Lancaster door het ontwerpduo Clemens Ribeiro in een swingend Braziliaans jasje wed gestoken. Niet alleen de geur werd voorzien van deze toffe print, ook twee iconische producten voor in het zonnetje kregen dit vrolijke printje mee.

Één van deze twee producten is de Sun Beauty Tan Deepener, een product dat ik al weet niet hoe vaak in mijn handen heb gehad maar toch nooit heb aangeschaft. Het heeft even geduurd maar ik heb nu toch een pot van dit bijzondere product in de badkamer staan en ik vind het jammer dat ik er zolang mee gewacht heb om het te gaan proberen.

De Tan Deepener is gewoonlijk verkrijgbaar in een SPF . Als je dit product niet kent schrik je misschien een beetje van de kleur, geloof me, mij doet het ook denken aan een pot schoensmeer maar eenmaal op de huid voorziet het je velletje van een suntiel tintje en een mooie glans.


Deze zonolie in compacte vorm is enorm verzorgend en zorgt voor een mooie diepe bruining. Het directe tintje krijg je door de caroteen (wortelen zorgen voor een sneller bruinend velletje en zijn goed voor de lijn dus snack zeker eens een zak worteltjes voor het goede doel) en buriti olie.

Dit Sun Beauty product is voorzien van bescherming tegen UVA- UVB en infraroodstraling zodat je optimaal beschermd bent tegen de zon. Dit product bevat een factor 15 dus gebruik deze pas als je al goed bruin bent. De eerste dagen in de zon gebruik ik altijd de Lancaster Sun Beauty spray met spf 30.

Let wel op voor je badkleding/handdoek want dit product kan vlekken veroorzaken, pas dus ook op met lichte kleding of een stralend witte badhanddoek. Nu vind ik toch dat veel zonnecrèmes sterk kunnen reageren met het materiaal van je badkleding dus spoel je badkleding elke dag goed uit en behandel eventuele vlekken met een vlekkenspray voor je een handwasje doet. Zo blijft je mooie bikini ook in topconditie.

Lancaster Sun Beauty Tan Deepener spf 15 
Als je net als ik erg last hebt van droge benen dan is dit product echt ideaal! Mijn afgelopen weekend heb ik lekker in het zonnetje gezeten maar ik schrok een beetje van mijn witte schilferige schenen...dit product maakt meteen een eind aan die droge doffe ellende want na het aanbrengen van dit product zagen mijn benen er glanzend en lichtgetint uit. Een hele verbetering! Hierboven zie je het product direct vanuit de pot en op de foto hieronder zie je de huid van mijn hand na het aanbrengen van de Tan Deepener.

Het product smeert prima uit als je het even opwarmt tussen je handpalmen en leent zich ook goed voor een goede massage. Vang twee vliegen in één klap en masseer meteen je bovenbenen en billen goed in zodat je de bloedsomloop lekker stimuleert. Lekker actief zijn op het strand en veel water drinken en je pakt meteen je cellulite aan. Dit product is in de eerste istantie een beetje vreemd maar ik begrijp goed waarom het al zo lang bestaat. Het is verslavend lekker. Op naar een mooie zomer!

Lancaster Sun Beauty Tan Deepener spf 15

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)