dinsdag 6 mei 2014

Kure Bazaar pastels

Kure Bazaar pastels
Inmiddels is het wel duidelijk dat ik een serieuze Kure Bazaar fan ben, onlangs waren er een aantal kleurtjes met 30% korting verkrijgbaar bij de Bijenkorf dus deze gingen snel mee naar huis. Kerria, Urban 14 en Macaron zijn sprekende pasteltinten met een mooie shimmer die eenmaal op de nagel niet heel erg naar voren komt maar de kleur wel een mooie diepte geeft zodat de kleur niet te vlak toont (dat zie je wel eens bij pastels, dan tonen crèmelakken nogal eens wat dof). 

Onderstaande swatches zijn genomen in het winterzonnetje en alle lakken heb ik in twee snelle laagjes gelakt. Rol pastels altijd even rond tussen je handpalmen om de lak goed vloeibaar te krijgen. Pastels willen nogal eens wat stroperiger zijn waardoor ze lastig aanbrengen maar met even rustig rollen los je dat al goed op. 

Nu moet ik toegeven dat ik verwacht had dat vooral Kerria lastig aan zou brengen maar dit ging eigenlijk vrij vlot en soepel. Vaak zijn pastelgele lakken echt een drama om aan te brengen maar met Kerria had ik geen probleem. 

Kure Bazaar Kerria 

Kure Bazaar Kerria swatch
Kure Bazaar Urban 14 swatch 

Kure Bazaar Urban 14 swatch 
Kure Bazaar Macaron swatch 

Kure Bazaar Macaron swatch 

Ik ben zeer happy met deze aankopen, ik ben gek van pasteltinten dus ik ga deze kleurtjes veel dragen vermoed ik zo.BigGreenSmile

Follow on Bloglovin

1 opmerking:

  1. Ontzettend mooie kleuren!
    Ik had zelfs nog nooit van het merk gehoord... =$

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)